Mikrobrowniet + kuulumisia

Siis mä kiroan sen, joka keksi että leivonnaisia voi tehdä mikrossa. Kuulin ensimmäisen kerran näistä S:ltä, joka on niin poropeukalo leipomisen kanssa kuin voi olla! Olen aina ollut epäileväinen näihin ”höpöjuttuihin”, koska olen ammatiltani leipuri-kondiittori, jonka takia olen aina suosinut leivontaa normaaliin tapaan. 🙂

Eilen sitten iski järkyttävä karkkihimo ja olen nyt ollut 2 viikkoa syömättä, enkä aio haksahtaa karkin mässäämiseen, joten Niko sitten meni sanomaan noista herkuista. Olin tosi epäileväinen ja aivan satavarma, että se on ihan järkyttävää jne. Browniet tuli mikrosta ja mitä.. Ne oli ihan älyttömän hyviä! Ja koko herkku valmistui reilussa 2 minuutissa!!

Brownie ja vaniljajäätelöä!

Nyt voin sanoa, etten syö enään ollenkaan noita! Niihin jää himo, joten laitan pahan kiertämään! Tehkää ja jääkää koukkuun! 😉

Ohjeen kuva täältä

Kuten voi kuvitella alku tekstistä, meille tämä ystävänpäivä on ollut ihan tavallinen päivä. 🙂 Ollaan oltu perheen kesken, käyty kaupassa ja pyykätty. Illasta kävin tekemässä iltatallin, mutta muuten mennyt Marian touhuja seuratessa. Likka on alkanut kävelemään joka paikkaan, tänäänkin kotiin tuloni jälkeen halusi puhelimen kouraan ja lähti kävelemään. Kohta se varmaan jo juoksee ja mitä vielä!

Huomenna Marsa meneekin sitten mummolaan hoitoon. Käydään Nikon kanssa syömässä ja Topi liikuttamassa, voipi olla että saatte jonkinlaista videopätkää ratsastuksesta, kun sitä on pyydelty. 🙂 
Nyt vajoan sohvaan, on niin ähky ja väsy.. Huomiseen!
Ps. Muistakaa kysymyksiä, mitä tahansa 😉

2 vastausta artikkeliin “Mikrobrowniet + kuulumisia”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s