Lauantain kuulumisia

Tänään saatiin Nikon kanssa muutama tunti vapaa-aikaa, kun Maria meni mummolaan. Se aika tietty käytettiin sitten kunnolla hyödyksi! Ensin käytiin Marian viennin jälkeen liikuttamassa Topi. Arvoin tosi pitkään menenkö satulalla vaiko en, mutta loppupeleissä päädyin menemään ilman satulaa. Ja nyt mulla on häntäluu niin älyttömän kipeä, etten pysty istumaan. Auts.. Tästä Niko kuvasi videon, mutta en ole saanut leikeltyä sitä vielä, niin tulee ehkä joskus 😀

Topeilun jälkeen käytiin Amarillossa syömässä pitkästä aikaa, teki niin hyvää! Oli todella mukavaa saada syödä rauhassa, ilman että lusikan kanssa heiluva likka ei sörki meidän lautasia ja koita pölliä kaikkea mahdollista lautasilta. 🙂

Kun oltiin saatu syötyä, mentiin hakemaan Maria. Jäätiin kahville vielä muutamaksi tunniksi, kun ei viitsitty lähteä heti, koska Marialla oli leikit kesken. Olivat kuulemma olleet ulkona yli tunnin ja herkutellut suklaakekseillä ja vanukkaalla. (Tästä äiti ei oikein tykännyt..) Maria oli myös päässyt mummon kyytiin potkukelkalle ja oli kuulemma likka tykännyt ihan älyttömästi! Oli myös lähtenyt kävelemään kengät jalassa!! Maria on kävelijänä vielä hieman arka, mutta oli ulkona ottanut jopa pieniä juoksuaskeleita ja kipittänyt kamalaa kyytiä mummoa ja pappaa karkuun. Sisällä kävelyralli oli vaan jatkunut.
Kävelyn suhteen tyttö on ottanut isoja harppauksia. Suunnilleen pari viikkoa sitten otti ensimmäiset kunnon askeleet ilman tukea, ja nyt jo ollaan otettu juoksuun esimakua ja kävelyä harrastetaan koko ajan! Eilenkin likka pölli mun puhelimen ja lähti kävellen luuri kädessä karkuun ja kikatteli päälle. 🙂 Vielä kun varmuutta saisi askeltamiseen, niin kyllä se siitä! 🙂

Nyt antamaan Marialle lounasta ja sitten keksimään jotain kivaa tekemistä 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s