Tuunattua makaronilaatikkoa

Tänään oli taas se päivä, kun tehtiin sitä niin perussuomalaista tylsän väristä ruokaa. Mutta minkäs teet, se on niin helppo ja kestää pari päivää. Mariakin tykkää, niin why not?
Meille kyseinen ruoka on tullut ”uudelleen markkinoille”, itse olen viimeksi syönyt ko sapuskaa yli 5 vuotta sitten. Syy siihen on se, etten syö lainkaan nautaa ja possua vain pihvinä, minkä isäni on paistanut ja maustanut. Joten nyt sitten ollaan muutaman kerran tehty broilerin paistijauhelihasta ja siitä tuli sitten ihan ehdoton lemppari!
Eilen illalla oli broikku sitten meidän tuurilla loppunut, joten vähän epäluuloisena otettiin kalkkunan jauhelihaa. Lisäksi laitettiin herne-maissi-paprika -pussi ja avot! Paljon värikkäämpi, makeampi ja parempi kuin tavallinen! Myös meidän ”vihaan herneitä, vihaan maisseja” -mielipiteen omaava likkakin söi, jopa ne inhokit valittamatta! Lopputuloksena on nyt, että vajaa puoli vuokaa jäi huomiselle, jospa me sillä pärjätään.. 😉

Uuniin menossa
Valmista. 🙂

Loppuun vielä pari kameran muistista löytynyttä kuvaa 🙂

Lumo ♥
Hyvä ruoka, parempi mieli 🙂

Muistakaa niitä kysymyksiä aikasempaan postaukseen! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: