Puolikengitetyllä harrastelua

Niinkuin otsikko kertookin, Topilla oli vasemman puolen kintuista kengät ottaneet hatkat. Se siitä maastoilupäivästä sitten. Jäin sitten kentälle pyörimään, mutta eipä siitäkään mitään meinannut tulla, kun Topi arkoi pohjaa sen verran ja kengällisiin kinttuihin kasaantui kauheat lumipaakut. PLÄÄH! Se tarkotti sitten mukavaa käyntireeniä väistöillä sekä parit ravinnostot. Kyllä olisi jätkällä ollut menohaluja, mutta eipä se meinannut tasaisesti mennä laisinkaan, joten mentiin vain sen verran, että kulki tasaisesti eikä painanut kuolaimelle.

Tuossa kulmassa on aina joku mörkö 😀

En sitten viitsinyt pitää Topin treenipäivää 30 minsan mittaisena, joten tallissa käytiin haukkaamassa vähän heinää samalla kun otin satulan ja suitset pois ja vaihdoin riimut päähän. Viltti mukaan ja maneesille irtona temuamaan.
Kyllä oli taas hidas sytytys Topilla. Alkuun vähän sinkoili houkuteltuna sinne sun tänne, mutta sitten kun tajusi että nyt ollaan irti eikä liinan päässä, tuli sieltä sellasta koikkaloikkaa, pukittelua, pystyyn hyppimistä (ei näy videolla) ja muuta sähläämistä. Kiva että oli herralla kivaa! 🙂

Tämän jälkeen kun jätkä tuli luokse ja antoi kiinni, loimi niskaan ja alettiin harjottelemaan jälleen vierellä kulkemista ja väistämistä pyynnöstä. Vihaan sitä, jos hevonen tunkee mun omaan tilaan, eikä suostu esimerkiksi peruuttamaan siitä pois pelkillä eleillä. Näitä harjoitellaan aina kun käsittelen Topia maasta käsin, jotta se ei niitä unohtaisi. 🙂 Mukavempaa molemmille, kun pelisäännöt selvillä ja niitä kunnioitetaan molemmin puolin. 🙂

Nyt alan imuroimaan, kun huomenna Nikon äiti tulee käymään sekä S kahville, kunhan oon päivätallin ja Topeilun saanut hoidettua. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s