Mukava sunnuntai + video

Ihme kyllä, tämä sunnuntai on ollut ihan älyttömän mukava vaikka aamulla oli ihan persuuksiin ammutun karhun tunteet, mutta kääntyikin sitten ihan kivaksi. Lähdettiin puolilta päivin kohti Tikkakoskea, kävin heittämässä Nikon ja Marian mummolaan ja siitä itse lähdin tallille Topin luokse.

Tarkoitus oli ratsastaa kentällä, mutta tuuli oli ihan järkyttävä ja Topi oli muutenkin jotenkin kummallisen energisen oloinen, joten jätkä liinan päähän tekemään töitä. Ja oli kyllä todella energistä menoa oikeesti, kun pyysin tahtisempaa ravia, olisi Topi halunnut ruveta vetämään pukkilaukkaa joten pysyttiin ravin ja käynnin parissa. 
Kun oltiin saatu tehtyä hommat liinassa, aattelin pistää Topin irtona juoksemaan että sais sen älyttömän energian pois. Ja oli ehkä turhankin hyvä idea, kun tuli kunnon pukkisarjaa, tukkaputkella laukkaamista sekä pystyyn hyppäämisiä. Onneksi tajusin irtipäästämisen alkuvaiheessa ottaa vähän videokuvaa, niin voidaan yhdessä todeta, että tuo laiska lihapulla osaa olla myös ylivirkeä pikkupoika. Näytti olevan hauskaa! 😀

Video on siis kuvattu alkuvaiheessa, kokonaisuudessaan Topi paahtoi ihan järkyttävän kauan ja jatkuvilla pukkipompuilla sekä pystyyn nousemisilla, kunnes tajusi että eräässä nurkassa oli ruohoa mitä mennä syömään. Ei muuten olisi varmaan malttanut lopettaa, mutta minkäs syöjälle voi kun nälkä iskee.. 😀
Lopussa sitten harjoiteltiin maastakäsin taluttelua, eli pysähtyy kun pysähdyn ja jättää mun oman tilan rauhaan ja pysyy omassa tilassaan. Pyysin myös peruuttamaan niin, että Topin oli väistettävä peruuttaen mun eleitä jolloin ei ollut kosketusta kummankaan suuntaan. Hieno poika! 🙂

Kun pääsin Nikon porukoille takaisin, oli Maria oma iloinen itsensä. Mummo oli kuulemma antanut muumitikkarin (aijai, ei äiti oikein tykännyt ;l), mutta oli likka kuulemma ollut ihan hymy pyllyssä. 🙂
Maria myös innostui viipottamaan mummon ja papan sängyssä, kun vaihdoin vaippaa. Pylly paljaana lähti hirveetä kyytiä karkuun enkä meinannut saada edes vaippaa laitettua, kun piti saada tyynyjen kanssa painia. Vaatteet niskaan Nikon avulla. Likka on sellainen limanen silakka, kun sille tuulelle sattuu ettei sitä pysäytä mikään. Tuollaisessa mielentilassa on kontannut mm. täysiä betoniseinään ja jatkanut nauraen matkaa. Huoh, on se mahdoton! 😀

Hetken malttoi olla paikoillaan, kun tajusi joutuvansa kuvattavaksi 😀

Automatkalla maistui kyllä uni. Se on mummolassa aina sellaista päätöntä töhöttämistä, että vähemmästäkin väsähtää! 🙂

Tälläisiä päiviä lisää! Katotaan millanen päivä huomenna on, kun maanantait on yleensä mun inhokkeja. Hyvää sunnuntai-iltaa kaikille! 🙂

2 vastausta artikkeliin “Mukava sunnuntai + video”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s