Levottomat unet ja puudelilta näyttävä hevonen..

Ei, mulla ei ole ollut ne levottomat unet vaan Marialla.. Jo viikon kestänyt jatkuvat uni-itkut ja 3 yönä heränyt putkeen keskellä yötä ja valvottanut meitä ja naapureita. Mutta miksi? Hammas tilanne sama kuin aikaisemminkin, jotain valkoista palikkaa kuultaa läpi hennosti mutta mitään ei ole läpi tullut, vatsa toimii normaalisti ja juo todella paljon. Syö monipuolisesti mutta ne määrät… Maria ei tunnu haluavan syödä enään mitään muuta kuin banaania, oman käden kautta tietenkin. Voiko siis olla, että levottomat unet johtuvat siitä, että syönyt huonommin jo pidemmän aikaa? Voiko nirsoilun alkaminen vaikuttaa yöuniin?

Toinen seikka tietty voi olla myös se, kun Marian kummitäti kävi tyttönsä kanssa leikkitreffeillä meillä, niin puhuttiin voiko se seisomaan nouseminen ja pystyssä pysyminen ilman tukea tulla uniin niin voimakkaasti, että vie unta pois? Kovasti Marsa on jo harjoitellut joka päivä ilman tukea seisomista sekä tuettuna nousee jopa seinää vasten itse. 
Tyttö on muutenkin saanut rohkeutta enemmän! Viimeksi kun oli tyttöjen treffit, niin Maria jännitti alkuun kavereita, joiden kanssa ollut tekemisissä syntymästä saakka, mutta tänään Marsa ja Sofia leikki hippasta ja kikattelivat yhdessä todella paljon! Maria oli niin onnellinen, kun sai leikkiä ikäisensä kanssa jotain sellaista, mihin ei saa mua ja Nikoa tarpeeksi hyvin houkuteltua. Ja kyllä tossa meidän duracellpupussa on vauhtia, Sofia pysynyt kontaten edes perässä kun meidän vauhtimakkara veteli tuhatta ja sataa pitkin asuntoa. Saatiinpa ystäväni kanssa juoda kahvit rauhassa ensimmäistä kertaa yli vuoteen! 😀 Oli kyllä niin terapeuttista, kun sai jutella todella pitkäaikaisen ystävän kanssa kaikesta ja kun tiesi että voi aina 1000% luottamuksellisesti puhua vaikka vatsantoiminnasta jos ei muuta asiaa olisi. 🙂
Mutta sitten siihen puudeliin.. H oli klipannut Topin! En meinannut tunnistaa sitä tukkajumalaa karsinassaan tänään kun illasta menin herran liikuttamaan. Jaloissa ja päässä oli karvat ja missään muualla ei, huvittavan näköinen kyllä oli.. 😀 Topille ehkä ihan hyvä että karvat lähti, kun on niin kauhea hikoilemaan ja johan sillä alkoi sitä karvaa olemaankin, kunnon karvapallo. 🙂
Itse ratsastus meni ihan jees, Topi oli yhtä virkeä alkukäynneissä kuin viime viikollakin mutta kyllä niitä pukkejakin irtoili. Alettiin tänään vähän jo työstämään laukanvaihtoja, jotka Topi tosin jo osaa ennestään mutta on se kiva kokeilla mihin saakka omat taidot riittävät. Kyllä parit vaihdot sujui yllättävän hyvin, kunnes kropasta petti kantavuus, jonka johdosta yläkroppa rysähti kasaan ja sinne meni nekin hienot jutut.. Vähän väistöjä ja nostoja, toimi yllättävän hyvin! Nopea treeni monilla onnistumisilla, huomenna voi sitten vähän paremmalla ajalla keskittyä ihan kunnolla meidän ongelmakohtiin, jotka tosin taitaa olla mun omia ongelmakohtia mitkä sitten vaikuttavat Topiin kielteisellä tavalla. Kyllä se tästä! 🙂
Huomenna koitan myös saada vähän jotain kuvaa otettua siitä puudelipollesta, tänään en edes tajunnut ajatella koko asiaa. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s