Kotipäivät

Mikähän mussa on vikana, kun pää olisi täynnä kirjotusideoita mutta ei vain saa jotenkin kirjoitettua.. Vilistä pitäisi tehdä se syvempi postaus ja kaikkea muuta, mutta kun ei vain saa aikaiseksi! Prkl.

Meillä on nämä pari päivää ollut kunnon perhepäiviä. Sunnuntaina jatkoin joulusiivousta (pitää alottaa hyvissä ajoin, ettei stressi iske :D) ja tuli käytyä matotkin tamppaamassa. Eilen jatkettiin kotipäivää ja ihmeteltiin aamu Marian kanssa kotona, kun Niko oli toimistolla töissä ja kävi sen jälkeen pankissa neuvottelemassa vähän lainoista ym. Marian kanssa on nykyään ihan superkivaa olla kahdestaan. Likalta irtoaa niin paljon omia höpinöitä ja tykkää viihdyttää välillä turhankin väsynyttä äitiä. Eilen tuli Marialta uusia sanojakin! Ihkä (iskä) ja yvää (hyvää). Kiva seurata, kun tyttö haluaa näyttää mitä osaa ja tekeekin sen niin mielellään, mm sormiruokailu on ihan hitti nykyään! 🙂 Voi jopa antaa kunnon lautasen samalla tietäen ettei sitä heti ensimmäisenä olla paiskomassa seinään. 
”Taas sillä on se kiva iso musta mötikkä kädessä,
pääsee poseraamaan!”

Avocado maistuu 🙂
Tänään on hyväntuulisuus jatkunut vain! Kaupasta kun tulin kotiin, oli ovella vastassa säihkysilmä prinsessa joka kilpaili Lumon kanssa äidin huomiosta. Nykyään pitää heti ovella päästä syliin, ei voi millään odottaa että saisin edes takkia päältä pois! 😀
Lumollakin taas vaihteeksi jokin ihmeen äitibuumi päällä, ihan sama mistä ilmestyn niin menee kissa ihan pörröön kun karvat nousee onnesta pystyyn.
Onnellinen limpukka 🙂
Tehtiin tänään myös pitsaa Vaasan Lapin rilla -rieskoista. Oli kyllä ihan hyvä ostos, kun poikkesi siitä tutusta ja turvallisesta. En edes muista milloin viimeksi ollaan tehty itse pitsaa, vaikka niinkin helppoa se olisi tehdä! Se on vaan siitä viitsimisestä kiinni. 🙂
Ja sitten: Onko teillä jotain ideaa seuraavasta postauksesta? Itselläni kun pää nakkaa tyhjää liian monen idean takia, niin heittäkääs kommenttiboksiin aihetta mistä haluatte postauksen! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s