Hiljaisuus

4 kuukautta on aika pitkä aika. Mun kannalta ja mun tahdilla se on yllättävän lyhyt.

Mutta onhan meillä kaikenlaista tässä välissä ollutkin. Rehut lähti lähes kokonaan vaihtoon, kun sanoin Racingille heipat ja vaihdoin Norran rehuihin. Petu on vetänyt tyytyväisenä lonkkaa laitumella poni-ystävänsä kanssa ja saanut kasvatella lihasta ja mahaa ihan rauhaksiin, treenaten kuitenkin 2-4 kertaa viikossa. Tähän tahtiin on ponski ollut tyytyväinen, hyvällä motivaatiolla lähtee töihin, suorittaa todella hyvin ja on rento. Ennen laidunlomaa oli havaittavissa lievää hermoromahdusta niin allekirjoittaneella kuin myös hevosella – laidunloma tuli kuin tulikin erittäin tarpeeseen! Etenkin kun Petulle löytyi kaveri, joka luonteensa puolesta on oikein passeli.

Kun joku pääsi laitumelle kesäkuun alussa.
Alkanut lihaksisto muotoutua – vielä on paljon työtä!

Itse aloitin juoksemisen. On ollut pää täyttä myllerystä koko tämä hiljainen väli, että oli pakko ottaa elämään jotain, mihin saa purkaa ärsytystään. Petua en halua vihaisena ratsastaa tai edes juoksuttaa ollenkaan, kun heijastaa mun tunteita niin voimakkaasti. Joten juoksemisella olen saanut nollattua, jäsenneltyä ajatuksia ja muutaman kerran jopa suunnitellut Petun tulevaa viikkoa!

Sainpa myös pyynnön ryhtyä ambassadoriksi Just Strongille. Piti hetken asiaa miettiä ja tutkia, kun on tarjouksia ennenkin tullut, mutta nyt tuntui että aika ja ennenkaikkea yritys on sellainen jota haluan tuoda esiin. Nyt odotellaan vain toimitusta tulevaksi, ainakin tällä hetkellä olen todella innoissani – meillä on hyvä tiimi ympäri maailman tekemässä tätä ja kaikilla sama tavoite, joten mikäs sen motivoivampaa! Päädyinpä myös vähän muokkailemaan ulkoasua, tuntui että vanha oli jo nähty. Mutta ajan saatossa näkee, miten tämä tulee toimimaan etenkin mobiilissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s