Hiilareita vähemmälle

Alkuperäinen julkaistu 6.4.2016

Aina karppaajia ihmetellyt, miten he oikeasti jaksavat tehdä yhtään mitään, kun kroppa ei saa hiilareita. No, tässä jo pidempään ihmetellyt kummallisia turvotuksia, jotka yleensä tulleet perunan syönnin jälkeen. Aivan järkyttävää pömpötystä, lähetin jopa kaverilleni whatsappiin kuvan, ja yritin saada raskaus-huijauksen läpi – ei tosin mennyt. 😉 Mutta katsokaa nyt! Aivan järkyttävä pömppö!

img_0785

Tuon kuvanoton jälkeen aloin miettimään, mitä olen syönyt saadakseni tuollaisen. Nyt olen päätynyt sellaiseen lopputulokseen, että ne hemmetin hiilarit. Peruna, makaroni jne. Makaroni meillä on jo tummaa, mutta ei se näytä vaikuttavan kun saman reaktion aiheuttaa. Syön tummaa leipää plaplapla. Proteiinia sekä hiilareita tarvitsen tasapainoisesti, koska työni on tällä hetkellä äärettömän fyysistä (polar huutaa hoosiannaa jo ennen iltapäivää – joka ikinen päivä). Proteiineja tosin oon määrältään joutunut ruoka-aineiden muodossa nostamaan, kun tuo lihaksenkasvu on jotain aivan järkyttävää.

Nyt ravintogurut ja muut asiasta tietävät, millä korvaan hiilarit niin että niitä kummiskin saisin tarpeeksi? Viimeiset kolme päivää on määrät pienentynyt ja voisin nukkua aivan koko ajan. Vaikka lautasmallin kasaisi miten tarkkaan, ei meinaa väsymyksestä tulla loppua.

2 vastausta artikkeliin “Hiilareita vähemmälle”

  1. Mä oon joskus kuullut teoriaa, että rasvan lisääminen ruokavaliossa samalla kun tiputtaa hiilareita vois auttaa kans :O Ilmeisesti siis energia mikä ennen saatiin hiilareista, pitäis saada rasvoista (esim. rasvanen liha jne)Todenperäisyydestä en kyllä tiedä 😀

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s