Äiti kävi baarissa

Alkuperäinen julkaistu 28.2.2016

Varmasti monelle ihan tuttua. Ennen lapsia ja satunnaisesti myös lasten jälkeen. Käytiin eilen hyvän ystäväni kanssa kaupungissa alkoholiin marinoituneina ja heti kun pääsimme auton kyydistä ulos, tuli meitä vastaan pullonkerääjä. Hän ei ensin meinanut uskoa, että meillä molemmilla on lapsia ja sen jälkeen alkoi paheksunta: kuinka äidit voivat olla kaupungissa huppelissa ja menossa vielä baariin? Mihin olette lapset oikein jättäneet? Jäin tätä jotenkin pohtimaan koko illaksi ja vieläkin ihmetyttää, että miksi äiti ei saisi käydä välillä tanssimassa ja ottamassa parit iloliemet viikonloppuna? Viime kerta itselläni oli joku vajaa puoli vuotta sitten, eli ei edes joka viikonloppuista eikä edes kuukausittaista touhua ole.

img_0489

Kyllä olisin huolissani itsekkin, jos tytöt olisivat olleet kotona keskenään niin, että olisin lähtenyt vasta kun likat olisivat nukkumassa ja toivonut ettei mitään tapahdu. Mutta ei minusta moiseen olisi, en edes ymmärrä kuinka jollain tuollainen edes käy mielessä. Eilenkin tytöt jäivät isänsä kanssa kotiin, Mian vein nukkumaan ennenkuin kyyti saapui. Ja omat lonkeronikin ostin vasta matkalla kaverin luokse, eli Mariakaan tiennyt että äiti tulee olemaan illalla hieman tötteröissä. Aamulla luonnostaan oli pää vähän kipeä ja Marian kanssa herkuteltiin vähän suklaallakin, mutta muuten eivät tiedä mitä äiti oli eilen tekemässä, joka kummiskin oli yön aikana tupsahtanut tytön viereen meidän sänkyyn.

Mitä mieltä te olette – saako äidit käydä välillä nollaamassa baarissa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: