Pieni paholainen

Nopeimmat varmaan huomasivatkin instagramissa kuvan pienestä suokkiorista. Ostin vuoden vaihteessa osuuden Oliverista ja tänään pääsin ihan paikan päälle katsomaan minkälainen ihana kultapoju siellä odottaakaan! Hissuksiin olen tästä asiasta ollut, ainoastaan Nikon lisäksi pari ihmistä on tästä hankinnasta tiennyt, kun alkuun jännitettiin saadaanko kimppa kasaan. Vähimmäismäärä tavoite on saavutettu jo ennen helmikuuta, joten tänään pidettiin sitten perustamiskokous sekä samalla ensimmäisen vuoden kokous ja päätettiin mitä Oliverin kanssa aletaan nyt tekemään.

Aivan hurmaava ihana poika kyllä on eikä kyllä kummoisempi ole hänen kaverinsakaan, juuri ruunattu Väiski-poika. 🙂 Olivat kuulemma jo eilen karanneetkin (Väiski hajottanut tallin ulkoseinässä olevan oven, josta pääsee pihattokatoksen sisälle), mutta Oliver on kuulemma harvinaisen halinalle että oli tullut aika sukkelaan takaisin.

Oliver vaihtaa tallia tässä alkukevään aikana ja alkaa siellä harjoittelemaan isojen poikien juttuja ja toivottavasti pääsee toukokuussa ensimmäisiin näyttelyihinkin! Teen pojasta erikseen vielä oman esittelysivun, mutta tässä pieni infopaketti. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: