Tynnyripukkeja

Ressu Ressu Ressu. Aina niin tyyni ja planeettojen asennosta riippuen kaikkea muuta kuin tyyni. Tiistaina treenit oli ihan mahtavat, kaikki sujui kuin rasvattu. Lukuunottamatta kesken laukkaympyrän saatua pieruhepulia kun pieni kipristävä pakkastuuli pyyhkäsi Ressun persuuksien takaa – lopputuloksena pukkilaukkaa heittävä tynnyri pitkin kenttää vieden mua kuin tiskirättiä. Ihme kyllä pysyin tässä rodeossa kyydissä, vaikka vauhdikkaita u-käännöksiäkin tuli. 😀 Ravailtiin pari pääty-ympyrää ja uudelleen laukannosto jonka jälkeen ei ollut mitään ongelmaa enään missään. Loppuravailuja ja pieniä raviväistöjä ennen lopettamisia. Ressu oli hiestä aivan märkä ja omistaja naureskelikin että tainnut Ressu tyhmyyksiään tehdä kun noin hikeen oli päässyt – kyllä vain, pelleilystä joutuu kovempaan treeniin. 😉

Ressu vahtii tammojaan niin uskollisesti – varsa treenissä ja herra veti norsun tästä hyvästä nenään. 😀

Tänään sitten Ressu taisi luulla välttävänsä kohtalon jos rynnii pitkin tarhaa ja yrittää saada mua jahtaamaan. Eipä onnistunut vaikka 5 minsaa meni että sain koko kaviokkaan edes kiinni.:D Minähän en juokse hevosen perässä, aikani houkuttelin ja kyllä se sieltä myönty sitten tulemaan kun otin mukamas namin taskusta. Ahne ruuna.
Hommat alkoi hyvin, heti hyvin kuulolla ja laukat sujui todella hyvin, kunnes sitten loppuraveissa tuli taas jokin säpsykohtaus ja jälleen pukkilaukkaa pitkin kenttää. 😀 Vaikka kentällä ei ole kunnon aitoja, vaan pelkkää sähkölankaa saa Ressun siihenkin pysäytettyä aika näpsäkästi kun herra kunnioittaa sähkölankoja hyvin. Mielummin siihen pysäytän kun odotan ohjissa roikkuen mahdollista pysähtymistä. Loppukäynnit käytiin tarpomassa pellolla hangessa. Ensi viikolla pakko käydä tuulettamassa tuon punkeron päätä maastossa, ei tästä kohta tule yhtään mitään. 😀

Saa nähdä miten huomenna käy, kun täytyy jo aamusta ennen ikkunafirman edustajan tuloa ja iltapäivällä lähdenkin ajelemaan pohjoiseen. Kiirettä pukkaa taas, mutta eiköhän se tästä. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: