Hangessa kahlaamista

Vihdoin ne pakkaset alkaa hellittämään, on nimittäin vuokrauspäivinä ollut ”lievä” pohdinta mitä laittaa jalkaan ilman että varpaat paleltuu. Kesäjodhit villasukkien kanssa ei oikein lämmitä tarpeeksi. Vähän on unohtunut hankkia talvikengät tallille. Jospa nuo tappopakkaset olisi tälle talvelle loppunut. 🙂
Ressun kanssa sen sijaan on mennyt aika mukavasti treenit. Kentällä sopivasti lunta, niin tulee hyvin vastusta möhömahalle. Eilen ihmettelin, miten Ressu oli niin mahdottoman laiskan oloinen niin illalla tuli Ressun omistajalta viestiä että oli keskiviikkona vienyt pitkin peltoja kuin mikäkin rynnäkkösika. 😀 Oli kuulemma muutama ärräpää kuulunut, että J oli saanut herran pysäytettyä. Eipä siinä, Ressun ollessa vähän väsynyt, niin silloin se on parhaimmillaan. Kuuntelee paremmin, tulee avuille nopeammin ja jopa pystyy keskittymäänkin kun ei ole tammat ja niille huutelut mielessä. 🙂 Otettiin kevyesti pakkasen näyttäessä auton mittarissa -21 astetta, ravissa pienet mutta tehokkaat väistöt (lyhyet pätkät kerralla) ja paljon käynti-työskentelyä.
Treenit tehty 21.1.2016

Tänään sitten oli tarkoitus käydä pellolla ratsastamassa, mutta lähtö venähti vähän turhan myöhäiseksi, kun odotin että lämpötila olisi suotuisampi – aamulla mittari kotona näytti -29 astetta ja kun tallille lähdin vähän ennen klo 17 ajelemaan, oli mittari -19, Oli se siitä sitten vielä lauhtunut, joten mentiin kentällä vähän rankemmin kuin eilen. Muuten samalla kaavalla kuin eilen, mutta enemmän isoa ravia ja parit laukkaympyrät molempiin suuntiin. Ressu tosin oli todella vahvalla tuulella, etenkin sen jälkeen koitti lähteä viemään kun J lähti vanhemman tamman kanssa pelloille pyörimään ja jäätiin Repen kanssa kahdestaan kentälle. Onneksi oon oppinut olemaan välittämättä Ressun huuteluille, joten lopetti lähes saman tien.

Ensi viikon voisi pyhittää peltoilulle ja maastoilulle, kun sääennusteetkin lupaillut todella kivaa keliä. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s