Blogi muuttuu

Koko päivän olen miettinyt pääni puhki, muutanko blogia vai en. Tuntuu, etten saa täällä bloggerissa itseäni niskasta kiinni ja tuntuu ettei tule mitään palautetta lukijoilta. Joten päädyin tekemään ratkaisun, mikä on aika suhteellisen iso mutta toivottavasti keventävä henkisesti.
Alan kyllästymään siihen epämiellyttävään tunteeseen, mikä tulee joka kerta kun kirjoitan tälle puolelle – milloin tekemisistä tai sanomisista joku ”aikuinen” paukuttaa tiukkaa tekstiä jonnekkin hemmetin ht.nettiin sillä salamasekunilla, kun kaiken sen olisi voinut vaikka kirjoittaa blogin kommenttilootaan. Kaipaan sitä lukijoiden ja satunnaisten kävijöiden puumerkkaamista, mikä lilyssä on paljon helpompaa. Siellä näin heti, mistä tykättiin ja mistä ei välttämättä niinkään, joten palaan sinne missä koti tuntuu olevan.

Tallinna 07/2014

Ahdistaa avata blogin hallintapaneeli, ehkä sen takia kirjoitushalu kärsii? Avaat ovia omaan elämään edes pintaraapaisun verran ja takaisin saat aikuisten hiekkalaatikolla mesoamista. Ei kiitos tätä enään. Mutta en todellakaan aio lopettaa, vaan vaihdan alustaa. Blogi löytyy tutulla nimellänsä Lilystä (http://www.lily.fi/blogit/pilvilinnoja) ja fb-sivuille linkkaan vielä uuden osoitteen. Tätä blogia en poista, mutta voi olla että piilotan osan postauksista kokonaan ja aloitan uudelleen puhtaalta pöydältä ja jätän tämän ns. hevosblogiksi. Eli meidän perusarki siirtyy, mutta heppailut jää tälle puolelle. Näin saan pidettyä homman suhteellisen kasassa – toivottavasti.

Meitä edelleen pystyy seuraamaan tuttujen kanavien kautta, joiden linkit löytyvät sivusta. Päivitän nämä sivut vielä kuntoon, kunhan kerkiän ja toivon että vanhat tutut jatkavat uudelle alustalle seuraamista. Todennäköisesti kasaan vielä erikseen oman sivun tuonne yläpalkkiin, mihin tulee kaikki seurantakeinot.

Kiitos näistä muutamasta vuodesta tällä puolella. Heppailu-osiot tulee siis jatkossa tälle puolelle, eli totaalisesti tämä blogi ei kuole, mutta nimi muuttuu jonka myötä koko olemus. Jatketaan lilyssä, eikös? 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s