Ensimmäiset muutokset

Sain vihdoin aloitetuksi ulkoasulliset muutokset tälle puolelle. Banneri vaihtui ja samalla blogin nimi, mutta osoite pysyy samana. Bannerin kanssa meinasin polttaa hermoni, kun 1,5 tuntia tappelin photoshopin kanssa ja kuvien valkkaamisessakin meni aikansa. Lopulta päädyin nappaamaan kuviksi ne hevoset, jotka on ollut mulle merkittävimmät ja opettavaisemmat.

Seuraavaksi tulee muuttumaan blogin esittelyteksti ja koitan pyöritellä noita sivuja vielä jonkin verran. Tänne tosiaan tulee jatkossa vain hevostelu-postaukset, mutta päädyin mietinnän jälkeen jättämään vanhat postaukset esille vaikka alunperin oli tarkoitus ne piilottaa.

Hiljalleen tämä tästä asettuu. tämän puolen muutoksissa on oma hommansa ja samalla lilyn puolelle pitäisi myös banneri väsätä. Ei stressiä, omalla painollaan vain. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s