Tyttöjen päivät sujui

Odotettua paremmin ja unettavasti. Kumpaa koskee kumpi, arvaatteko?

Maria jäi todella hyvin aamulla päikkyyn, vaikka hääräiltiin lähtökuoseissa Nikon kanssa 15 minsaa jutellen hoitajien kanssa. Kun Maria oli valmis, ei enään välittänyt vaikka kuinka heipateltiin, huuteli vaan heihei eikä edes katsonut meihin, kun oli kivat leikit menossa. 🙂
 Loppupäivä ei mennytkään sitten niin hyvin, ruoka ei kelvannut lainkaan ja vaipan vaihdossakin taisi olla jotain ongelmia. Nukkumaankaan ei suostunut, vaikka unipupu oli mukana. Välillä oli iltapäivällä meidän perään huudellut, mutta ulkoilussa oli ollut kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. 🙂

Raporttia Marian päivästä: Aamu meni kivasti kavereihin tutustuessa, mutta päivän mittaan on vähän alkanut puskea läpi jännitys ja vierastus. Ja välillä itkettää. Tyttö on kovin kiintynyt meidän opiskelijaan ja vierastaa vähän muita. Haluaisi olla kovasti sylissä. Ei ole suostunut syömään, käymään pöntöllä tai potallakaan. Nyt yritetään päiväunille.. Mutta ei oikein Maria haluaisi nukkariin. Terkuin päiväkodin väki

Niko haki Marian 14 aikoihin ja kovaa kyytiä isän sanoin juoksi halaamaan, mutta ei itkenyt! Tämä viikko mennään kuulemma päiväkodissa Marian ehdoilla, ei vaadita mitään eikä odoteta mitään. Annetaan tutustua ihmisiin ja lapsiin sekä katsotaan ajan kanssa, miten lähtee sujumaan. Kaverinkin sai, suunnilleen saman ikäisen tytön johon kiinnitti jo aamulla huomiota ja kovasti leikki hänen kanssaan. 🙂
Onneksi nyt on aika intensiivinen alku, jolloin Maria toivon mukaan alkaa ymmärtämään, ettei ole rangaistus eikä tämä ole yksittäinen kerta, vaan viikottain toistuva. 🙂 Ensi viikko onkin erilainen, kun mullakin koulua hieman enemmän ja hassusti aikataulutettu (ärsyttävän lyhkäsiä päiviä, pari tuntia :D)

Reippaana tyttönä lähdössä! 🙂

Kyllä se siitä, en sentään purskahtanut itkuun! Voi olla, että huomenna Maria ei välttämättä helpolla haluaisi jäädä hoitoon, mutta ehkä loppupäivä sujuu paremmin? 🙂 Ja onneksi päiväkodilta laittavat kerran päivässä sujuvuusraporttia, että miten on mennyt niinkuin tänäänkin laittoivat. 🙂 Kerrottiin jo tutustumiskäynnillä tytön arkuudesta ja onneksi heillä on aikaa ja halua panostaa siihen, että Maria alkaisi sopeutumaan. 🙂

En meinannut jaksaa nousta aamulla ja sitten vielä Nöpö oli samaa mieltä 😀 

Eka koulupäivä oli niin puuduttava! Heti alkuun 4 tuntia yleisinfoa (mitä ihmettä teen tiedolla koulun kirjaston toiminnasta?) ja siitä sitten oman koulutusryhmän kanssa jatkettiin omia juttuja. Löysä viikko, huomenna vain tekemään enkun ja ruotsin tasotestit ja sitten kotiin, turhauttavaa! 😀 Ensi viikko melkein samanlainen, ihan hölmöä.. 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s