Mitä jos

Koska huomenna on koko perheelle tosi stressaava päivä tulossa, mutta mitenkäs päivällä kävikään. Ajeltiin Nikon porukoille päivällä ja siinä mutkien kautta kierrellessä rakas apinamieheni päätti kertoa uutisesta jonka oli lukenut iltalehdestä. Kyseessä oli joku brassimies jolla oli puukko tuppea myöten päässä. Oli ajanut moottoripyörällä sairaalaan näkemättä mitään jne. Noh, tämähän sai mut nauramaan jotten itkisi. Hauskinta tässä on se, että itkin samalla kun nauroin, jokin päänsisällä vain käski räkättää hervottomasti kun sisällä tuntui sellainen paha olo uhria kohtaan. Onneksi tämä mies selvisi, mutta siitä ei voida enään puhua, koska se ihme itken nauraen jatkuisi.

Ai miten niin hormonit sekaisin?
Ps, en pystynyt oikolukemaan tuota ylempää osaa lainkaan koska se nauruitku tuli taas.. -.-
Mutta sitten asiaan. Sain päähäni kamalan kauhuskenaarion kesälle, kun sintti syntyy. Viime yönä näin painajaista kaksosista, tosin siitä numero kakkosesta ei tiedetty mitään ennen synnytystä kun päätti jostain vain putkahtaa ponnistettavaksi pihalle! 
Mitä jos ylihuomenna gravidan ultrauksessa sieltä mahasta löytyykin sintti #2?! Tämäkin on kuulemma mahdollista, ettei varhaisultrauksessa nähdä toista, mutta kunnon ultrauksessa sieltä löytyykin ylläri.
Ja mitä jos sintillä onkin joku hemmetin koliikki (ja kyllä, silent-refluksin oireiden kanssa oli jo tarpeeksi kestämistä!) ja sitten siihen päälle Marialle tulee kaikenmaailman lapsentaudit, rokot ym!
Pelottaa kaikki tälläiset, mitä ei kannattaisi edes miettiä. Synnytyskin alkoi yhtäkkiä pelottamaan, vaikka siihen on piiiitkä aika ja viimeksikin kaikki meni odotettua paremmin. Mitä tähän muuta voisi sanoa kuin että voi helvetin hormonit!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s