Jaksaa jaksaa

Huh, onpa siitä pitkä aika kun viimeksi on päivitelty. Onko se toisaalta ihme, oon ollut koko viikon töissä ja kotona vasta klo 18:sta jälkeen niin ei ole paljoa huvittanut käyttää viimeistä tuntia Marian hereillä oloajasta bloggailuun ja sen jälkeen olenkin ollut niin väsynyt..

Alkaa pikkuhiljaa löytymään rytmi tuohon omaan tekemiseen töissä. Hevosetkin jo tunnistan toisistaan, ellei tammalaitumen asukkeja lasketa.

Päivät on pyörinyt valjastuksien, pesujen, hoitojen ja ruokintojen ympärillä. Päässyt jopa hevoshierojan ”oppiin”, joten niitäkin hommia päässyt pienimuotoisesti tekemään. Juoksija-orilla on ollut viime vuosi niin epäonninen, kun hankkari meni ja nyt sitten sen ollessa valmennuskunnossa, ilmestyi rasvapattia muistuttava möykky lautasten eteen selkärangan viereen.. Kyllä oon päässyt niin monet ärräpäät kuulemaan, kun pomo kiehuu kuin hullu. 😀 Kaikenlisäksi mahaa pitäisi herra juoksijalta saada pois, kun on toipilasaikanaan syönyt hieman. 🙂 Kunnon tynnyri onpi hän, niinkuin koko talliporukalla naureskellaan. 🙂 Jospa se siitä asettuisi.

Rentouttavat hierontasessiot taisi olla, kun rupesi haukotuttamaan 😀 Tai sitten mun jutut oli huonoja. 😀 12.09.2014
Viltti persuuksen päällä on pitämässä lämpöpatjaa paikoillaan. 

Myös ollut ihan ”luottamus” tehtäviä, nimittäin tammalaitumella on eräs tamma, joka vihaa pomoani. Ei suostu tulemaan portille, jos näkee valmentajan narun kanssa, mutta tänään tuli mun luokse ilman mitään ongelmaa. Ensimmäisellä kerralla tyttönen vähän epäröi, kun outo ihminen tulee hakemaan, mutta tänään (toinen kerta) tuli jo ihan omasta tahdostaan, kun nimeltä huutelin. Pomo nyt sitten päätti, että jos tammuskasta tule juoksijaa, niin sitten se tulee mulle ratsuksi. Jos joku sen sitten vain ensin kouluttaa, mä en siihen hommaan nimittäin lähde, vaikka symppisluonne neitosella onkin. 🙂

Mariakin on nyt nukkunut meidän välissä. Tiistaina Marsa alkoi oksentelemaan ja siitä lähtien ollut enemmän ja vähemmän oma itsensä. Välillä ruoka maistuu ja välillä ei maistu edes leipä.. Keskiviikoksi saatiin 2-vuotis neuvola varattua, joten saa nähdä miltä paino ja pituus näyttää. Tuntuu ainakin nostaessa, että Maria olisi laihtunut pari kiloa, mutta voi myös olla että mammalle on tullut lihasta ja voimaa enemmän käsiin.. 🙂

Eniveis, huomenna vielä illaksi töihin, kun muu porukka lähtee raveihin koelähdön ajamaan yhdellä hevosella, joten hoidan tallin yksin! Apua, vähän kyllä jännittää mutta eiköhän se ihan hyvin mene. 🙂
Nyt mässäämään ja katsomaan telkkua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s