2v synttärit lähestyy

Ja suurin ongelma mulla on tällä hetkellä se, että en tiedä haluanko teetättää valokuvauksen ammattilaisella vaiko kuvata itse. Nikokin on aavistuksen höhelö kaveri, kun ei oikein sano näihin juuta taikka jaata, jonka takia 1v kuvia ei otettu lainkaan. Tai otettiin joo juhlissa, mutta ei panostettu niihin juuri ollenkaan.

Mulla olisi kaksi ammattilaista mielessä, joista vahvempana ehdokkaana oli jo vuosi sitten ja on edelleenkin Tomi, jonka kanssa ehdittiin jo jonkin verran keskustella kun oli tarkoitus ne yksivee kuvat ottaa, mutta Tomille oli niin älyttömät jonot ja en sitten koskaan itsekkään saanut aikaiseksi mitään.

13.02.2014

Nyt sitten tosissani kun oon perehtynyt meidän järkkäriin (monta vuotta siinä menikin :D) niin voisi melkein itse kuvat ottaa. Kuvausideoita on mielessä ihan tuhottomasti ja Maria ei ole kauhean helppo kuvattava, jos on joku aivan tuntematon kameran takana.

13.02.2014

Ja osittainen syy siihen, miksi voisin jopa harkita kuvaavani itse, on se ettei monikaan ammattilainen ota ulkokuvia ja itse vihaan studiokuvia, etenkin kun useimmat käyttävät aina samoja taustoja. Tomihan käyttää erilaisia taustoja, mutta katsoo nyt mihin päädytään. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s