Hupsista!

Tullut taas lyhykäinen postausbreikki. Ollut unet hieman vähissä, kun su-ma välinen yö meni ihan harakoille Marian valvottaessa lähes koko yön.. En pidä yhtään tuosta uhma+hampaat -yhdistelmästä, mikä nyt pukkaa niskaan koko ajan! Noh, ajan kanssa. 🙂

Me ollaan sinkoiltu nyt pari päivää paikasta toiseen. Eilen käytiin hieman shoppailemassa, ei Marsalle löytynyt kuin huppari ja housut kun taas äiti jäi ilman mitään kivaa. Pöh. Tänään sitten lähdin aamulla viemään autoa huoltoon ja käytiin koko poppoo kävellen hakemassa takaisin. Puolet päivästä oon puhunut isäni kanssa puhelimessa, kun hän on ihminen joka ei osaa kertoa asiaansa yhdellä kertaa. 😀 Huollon jälkeen käytiin vielä katsastuskonttorilla jälkitarkastamassa auto ja nyt on huolet poissa!

Huomenna alkaisi sitten työt ja loppuviikko sitten ollaankin tallilla. Perjantaina ainoa iltatalli ja muut onkin viikon vaihteeseen saakka aamua. 🙂

Kävin eilen Mikin liikuttamassa. Oli taas virtaa pojassa, vaikka yli tunnin lenkki tehtiin ja matkaa kertyi reilu 8km. Käytiin tutkailemassa maastoja vähän ja A kertoikin hyvän kuuloisen reitin, minne en sitten koskaan tainnut löytää. 😀 Pitää käydä tällä viikolla vielä ihmettelemässä.
Tulipahan Mikille hyvää pyllytreeniä, kun oli tosi jyrkkiä ylämäkiä mitä piti ihan tosissaan kavuta. Käytiin ottamassa vielä laukkapätkät vanhalla laukkaradalla siinä toivossa, että olisi väsähtänyt mutta ei! Paheni se hölmöily ihan tosissaan ja meinasi jopa pystyynkin nousta. Noo, en toisaalta ihmettele kun siellä ei ole kukaan poitsun kanssa käynyt laukkailemassa ja oli sen verran mutkikkaampi polku ja pieniä tasoeroja maastossa, niin oli ehkä aavistuksen stressaavaa. 🙂
Onneksi Mikki ei ottanut nokkiinsa kun tallille päästiin, vaan piti reppanan saada lässynlää hetki heti kun olin selästä päässyt alas. Miten on voinut näin älyttömän lyhyessä ajassa tulla hevosesta niin rakas? A on muutenkin ihmetellyt Mikin käytöstä, kun ei ole koskaan ennen kiintynyt uuteen ihmiseen näin nopeasti.
Helpompaahan se on harrastella, kun kemiat osuu yksiin. 🙂

Ajattelin tehdä tässä parin päivän sisällä meidän päivästä kuvapostauksen, ehkä huomenna jos muistan. Mutta tällä viikolla tulee! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s