Vapaapäivälle mukavaa tekemistä

Tänään on ollut kyllä niin vaihteleva päivä. Aamu meni nimittäin spagettiraivareita saavan uhmailevan likan kanssa, joka sitten kummasti piristyi kun lähdettiin kaupoille.

Käytiin Budget Sportissa moikkaamassa mun isosiskoa ja samalla ostettiin Nikolle kunnon lenkkarit ja lenkkeilyhousut että olisi mukavempi ulkoilla. Niko siis on alkanut lenkkeilemään, jotta saa päästettyä vähän kotihöyryjä pois ja saa samalla omaa aikaa. Ymmärtäähän sen, kun tekee töitä kotona ja Mariakin ollut kiukkuinen koko aamun, niin kyllä sitä omaa aikaa tarvitsee itse kukin! 🙂

Oli jotenkin itsellekkin rentouttavaa käydä moikkaamassa siskoa. Kerrankin tuli olo, että oon hyvä äiti kun en kiirehdi töihin tai kouluun lähdön kanssa ja lykkään mahdollisimman pitkälle Marian hoitoon viemistä. Töitä ehdin tekemään ihan tarpeeksi myöhemmin, nyt haluan vain keskittyä Marian kanssa olemiseen ja nähdä kaikki merkittävimmät jutut kotona enkä kuulla päivähoitajalta, miten ollaan sitä ja tätä opittu.
Tähän saakka melkein jokainen tuttu/puolisukulainen on pitänyt niin järkyttävän saarnan siitä, miksi pitäisi lähteä nyt töihin/kouluun läpäläpä.. Miten se on niiltä pois, jos haluan viettää aikaa lapseni kanssa, etenkin nyt kun olen vapaalla koko ajan! Tallivuorot loppui, niin nyt on aikaa nauttia Marian kehittymisestä ja seurasta. Kaikki ylimääräinen stressi on poissa kuvioista ja oma lapsuus meni siinä, että molemmat vanhemmat oli töissä ja olin paljon isoveljien tai siskojen silmien alla valvonnassa.
Täytyisi muutenkin käydä kahvilla, näkisi siskon tyttöjäkin vaihteeksi ja pääsisi Maria leikkimään serkkujensa kanssa. 🙂

Meninpä sitten eilen ilmottautumaan lauantain valmennukseen! 😀 En tiedä mikä aivopieru tuli, mutta ajattelin etten siinä mitään häviä ja jos tuntuu ettei siitä saa tarpeeksi irti, niin sitten kahdestaan valmentajan kanssa. 🙂 Viime kerrasta onkin aikaa, Roosan omistaja piti pari tuntia sillon vuonna nakki ja sitä edelliset on sieltä ratsastuskoulu ajoilta. Nyt täytyy urakalla treenailla huomenna ja torstaina, että oltaisiin Topin kanssa suunnilleen valmiita sitten lauantaina. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s