Vappuaatto

Ei ole kyllä yhtään vappufiilis. Ratsastaessakin taivaalta tippui jotain lumen näköistä pari hiutaletta ja sinne se kiva kesä tulee -olo lähti. Hemmetin Suomen talvi..

Saatiinpa treenattua laukka-hommeleita vähäsen, kun oli sopivan viileä ilma ja ravissa kulki niin hyvin. 
Laukassa valahdan syystä tai toisesta sinne takakaarelle, joten sitä treenattiin. Hiki tuli, voin sanoa! Ensin painittiin mun istunnan kanssa. Topi reagoi heti siihen, kun sain tiivistettyä istuntaa niin tiputti raville ja tätä treeniä tehtiin niin kauan, että antoi mun korjata asentoa ilman että sooloili. Kyllä se vanha herra alkoi sitten uskoa, että turha pelleillä koska ei sillä saavuttanut mitään. 
Sitten oikeassa kierroksessa vetäsi aina liinat kiinni ennen kulmaa, jonka takia otin paljon siirtymisiä jotta päästiin kulmat mentyä edes pätkittäin. Onneksi Topi on reipas poika, jaksaa aina treenailla mun kanssa millon mitäkin. 😀

Harjoteltiin myös laukanvaihtoja ja vähän vastalaukkoja suoralla uralla. Alotettiin vastalaukalla, josta sitten käännettiin homma vaihdolla oikeaksi laukaksi. Topi tässäkin meinasi ennakoida ja tiputteli raville, joten piti itse pysyä skarppina ja ottaa pari askelta vastalaukalla ja siitä vaihtaa oikeaan jolloin Topi ei ehtinyt tehdä omiaan lainkaan. 🙂
Talleilun jälkeen kävin hakemassa Nikon ja Marian kyytiin niin ehdittiin kaupassa käymään. Mikähän siinä on, että ihmiset menee yhden pyhäpäivän takia ihan sekasin? Tönii toisia niillä kärryillään, räyhää ja sinkoilee kuin mitkäkin päättömät kanat ja mitä vielä! 😀
Ostettiin sitten vähän ekstempore-meiningillä Paulig Cupsolo! Ollaan jo viime marraskuusta saakka oltu hankkimassa, mutta aina jäänyt joten nyt oli pakko. Kotona testailut ja ai kun oli hyvää! Eipähän Nikon tarvii enään keittää itselleen aamuisin liikaa kahvia, kun saa suoraan sen kupillisen tehtyä. 🙂
Ihan täydellinen laite! ♥

Ainiin, hyvää vappua kaikille lukijoille ja satunnaisille kävijöille! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s