Perus tiistai

Ihan tosissaan perus huttua: Maria sai aamulla järkyttävän aamuhepulin eikä ole nukkunut päikkäreitä kuin vajaa puoli tuntia. Sitten kun sen sai rauhoittumaan noille päikkäreille, lähdin tekemään päivätallin ja juuri kun olin ehtinyt karsinat siivota, tuli Nikolta viesti että huuto jatkuu. Jostain taikaiskusta likka oli kummiskin sitten rauhoittunut ja nyt on ollut koko loppupäivän ihan sunshine. Veikkaan hampaita, mutta tuon pimatsun kanssa ei koskaan voi tietää. 😀

Sain tänään myös uudet chapsit ja jodhpurit ratsastukseen. Saa heittää mäkeen ne iänikuiset äidin vanhat talvisaappaat, jotka ajanut ratsastussaappaiden asiaa. Tosin jaloista lähti kaikki ylimääräinen sen jälkeen kun Topi tuli kuvioihin, joten eipä ne saappaat enään tukenut mistään suunnasta 😀 
Oli muuten pikkasen hyvän tuntuset jalassa, kun testailin! 🙂
Toivottavasti on hyvät ratsastuksessa! Vaikka chapsien koon selvittäminen oli aika mielenkiintoista puuhaa, tuli sieltä oikean kokoiset! I like! 🙂 
Onneksi huomenna pääsee testaamaan ihan käytännössä. Arvoin kyllä todella paljon noiden mustien ja ruskeiden chapsien välillä, mutta kun mulle pitää kaiken olla mustaa (poikkeuksellisesti ostin ruskearuudulliset pöksyt talvella :D), niin en osannut kuvitella muun värisiä chapsejakaan.. Vaikka ruskeet olisi passannut hyvin (?) housujen kanssa. No jaa, pääasia että on hyvät käytössä! 🙂
Nyt huilaamaan, oon koittanut revetä tänään joka paikkaan. Onpahan Aasialainen sotaratsu nyt ainakin puhdas, sain aikaseksi käydä sen pesemässä! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s