Hiusjuttuja ja vähän muutakin.

Mulla on pidemmän aikaa hiukset ollut todella huonossa kunnossa. Kuivat, takkuuntuvat hiukset ja herkkä päänahkan iho. Ihan sama, miten on eri tököttejä kokeillut niin ongelma on vaan pahentunut.
Luottokampaajalle jos menisi, tulisi sieltä niin järkyttävä lasku mukana, kun pitäisi tehdä ties mitä eikä ne välttämättä pitkällä aikavälillä auttaisi. Hetken helpotus ei ole mulla haussa tällä kertaa.

Onneksi sain Oriflame-kollegoilta vinkkejä, miten saattaisin saada hiukset parempaan kuntoon, joten pitihän niitä sitten lähteä testaamaan. Paketista löytyi siis Swedish Span hoitoöljy, Nature Secretsin kaksi suihkusaippuaa ja shampoo.

Koko helahoito
NS:n tuotteet

Tosiaan, kollegat vinkkasi, että SS:n hoitoöljyä voi käyttää ihan vaikka iholle, hiuksiin ja päänahkaan jne. Kokeilin sitten levittää hiuspohjaan sekä latvoihin. Annoin vaikuttaa noin 5 minsaa, jonka jälkeen länttäsin shampoon päähän. 

Hiuksien kuivuessa hoidon jälkeen odotin koko ajan kauhun sekaisin tuntein, alkaako taas se järkyttävä polttava kutina, vai helpottaako se. No, helpotti! Koko ajan tuntuu sellaista haamukutinaa, mutta hiuspohja on tosi hyvän tuntuinen, ei lainkaan kuivaa ihottuman tapaista tms. 
Latvat kaipaa joko nips napsia tai sitten enemmän öljyä pidemmällä vaikutusajalla ja useampia hoitokertoja. Pääasia kuitenkin on että se järkyttävä polte lähti, koska alkoi olemaan haavoja pää täynnä jonka takia en ole uskaltanut värjätäkkään.
Hoitoöljy – voin suositella hyvällä omalla tunnolla!
Shampoo yllätti tosissaan! Paksua liisteriä, mutta ei paljoa tarvinnut kun vaahtosi älyttömän hyvin. Tuoksu ei ollut liian voimakas ja tuntui auttavan kuiviin hiuksiin jo jonkin verran, etenkin niissä kohdissa mihin en öljyä laittanut. Täytyy vielä tuumailla tämän kanssa, lähteekö oikeesti auttamaan vaikkei öljyä laittaisikaan. 🙂
Vehnä&kookos -shampoo kuiville ja huonokuntoisille hiuksille. 

Pahoittelen, mutta on pakko hehkuttaa: Nature Secretsin suihkugeelit on aina ollut mun lemppareita, siitä saakka kun ne lanseerattiin! Voisin vaikka syödä noita, se tuoksu! Ei kuivata ihoa ja on riittoisa. En pety näihin koskaan. 🙂

Basilika&Persikka suihkugeeli
Jojoba&Mango herkälle iholle, ehdoton suosikki!

Onko muilla hankaluuksia hiusten tai hiuspohjan kanssa? Kuinka ootte saanut hoidettua? 🙂

2 vastausta artikkeliin “Hiusjuttuja ja vähän muutakin.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s