Kun on liian tunnollinen

Ja reilu työntekijä, saattaa pomon loma viikolla oma kalenteri näyttää kutakuinkin tältä:


Maanantai – vapaa
Tiistai – päivätalli
Keskiviikko – päivätalli, Topin liikutus, iltatalli
Torstai – Topin liikutus & päivätalli
Perjantai – päivä & iltatalli
Lauantai – Topin liikutus ja iltatalli
Sunnuntai – vapaa (ainakin vielä :D)
Kyllähän mulle olisi varmaan kotonakin käyttöä, mutta minkäs teet. En voi jättää pomoa pulaan, etenkin kun kerrankin sai järkättyä omilta töiltään viikon loman Lapissa! Ja M on muutenkin kunnon työnarkomaani, joten tekee ihan hyvää hänelle päästä edes hetkeksi pois talli ja työkuvioista. 🙂
Tälle viikolle pitäisi vielä ehtiä järkätä Nikon toinen toimistopäivä, renkaiden haku ja alle vaihto, sosiaalinen elämä jne.. 😀 Onneksi N on niin reipas likka, että jos en muuten esim ehdi näkemään, niin pöllin hänet sitten vaikka tallille mukaan jos tilanne sen vaatii. 😉 
Voipi olla, että keskiviikkona ei paljoa illalla naurata eikä taida oikein mikään huvittaa, kun liikkeelle pitäisi lähteä viimeistään 13:30 ja kotiin hyvällä tuurilla 19:30.. Noo, onneksi Niko ymmärtää, miksi suostun näihin ”tappo”päiviin, ei kuulemma ollut kivaa M:llä kysyä multa noita paria lisävuoroa (ke&to päivätallit), kun teen muutenkin lähes koko viikon vuorot. Ressukat pelkää, että poltan itseni loppuun. 
Kaikki on vaan järjestelykysymyksiä, turhaa stressiä näistä kannata ottaa! Miltä mun viikko näyttää teidän mielestä? 
Kuvastaa erittäin hyvin mun omia fiiliksiä tästä viikosta :’D

4 vastausta artikkeliin “Kun on liian tunnollinen”

 1. Minä en näe tuota ollenkaan hurjana kun et kuitenkaan töissä ole 🙂 mulla 2,5v lapsi ja oma hevonen lisäksi työt. Tämä viikko
  Ma: aamu ja päivätalli klo 14-17 tuntienpito, hevosen liikutus
  Ti: aamutalli, hevosen liikutus valmennus 1,5h, klo 17-20 tuntienpito, iltatalli
  Ke:: päivätalli, maasto omalla hevosella, tunnit 16-20, iltatalli
  To: aamutalli, päivätalli, hevosen liikutus
  Pe: tunnit 16-20, iltatalli
  La: liikutus, tunnit 13-17
  Su: vapaa eli vain oman liikutus

  Lapsen kanssa sitten muu aika. Aamutalli klo 6. Kotona usein klo 21. Myös tallin hevosia pitää ratsastaa. 23 hevosta tallissa yksin tehdään tallit tietty kun näin vähän hevosia. Karsinat putsataan aamulla ja illalla. Lapsi hoidossa vain kun pakko aamutalleissa joskus mukana. Ei paljoa levätä saa 😀 tämä on kyllä suht helppo viikko, kohta alkaa taas leirit jne ja omat kilpailut yms muu.

  Sinulla kolme hevosta hoidettavana niin minun mielestä menee ihan harrastuksena. Karsintoihin vartti jne niin ei paha. Kiva vaan että saat tekemistä 🙂 pari hevosta hoitaa helposti kuitenkin ettei paljoa aikaa syö eikä voimia kun niin vähän hommaa. Hyvin siis jaksat varmasti kun vain yksi viikko vähän enemmän hommaa 🙂

  Tykkää

 2. No sulla se vasta onkin puuhaa! 😀 Tämä olikin vähän semmonen ”mukamas” raskas viikko, normaalista poikkeava ja kummiskin auttaa lähinnä tulevaisuuden kanssa, etenkin jos lähden hevosalalle opiskelemaan tämän hoitovapaan jälkeen, niin on vielä siihen nähden helppoa 😀

  Likka siinä iässä, että mielelläni olisin enemmän tytön kanssa kotona vielä kun pystyn, niin on meidän arkeen nähden tapahtumarikas viikko 🙂 Onneksi mies on vain 2 päivää viikossa toimistolla kiinni, jonka takia ei tarvitse mihinkään hoitoon viedä. 🙂

  Tykkää

 3. Mun viikko hyvin normaali hevosalalla jopa helppo viikko. Kannattaa miettiä järkevästi onko valmis tekemään 12 tunnin päiviä tonnin palkalla. Ainakaan ihan vaan hoitajaksi ei kannata, ohjaajaksi kannattaa suuntautua jos haluaa saada rahaa niin että elää edes jotenkin (tosin ohjaajankin palkka yleensä 1500 josta verot pois)
  Surkea ala, ei jää aikaa perheelle eikä palkalla yleensä kuin maksa auton ja bensat ja hevosen juuri ja juuri. Valitse siis suuntautuminen tarkkaan ja jos tämä minun viikko tuntuu hurjalta niin harkitse tarkkaan, on arkipäivää että voi joutua tekemään 12h töitä kun ei ole järkeä lähteä kotiin välissä kun tuhat hommaa odottaa tekijää mm tarhojen siivoukset kentän huolto jne jne. Ja töitä on todella vaikea löytää. Onnekas on se joka saa töitä ilman omaa yritystä ja silloin vasta aika onkin kortilla

  Tykkää

 4. Ei noita hommia rahan takia tehdä, ainakaan jos järjellä miettii. Hevosala on aina ollut intohimo. 🙂
  Eikä onneksi ole vielä kiire työelämään, ehtii tässä näitä vaihtoehtoja vielä miettimään. Tälläkin hetkellä arvon kahden eri alan välillä ja koitan imeä kaiken mahdollisen tiedon molemmista irti, mitä vain saan. 🙂 Se on välillä hankalaa miettiä, haluaako tehdä mieluisasta harrastuksesta ammatin vai haluaako lähteä helpompaa tietä toiselle alalle ja pitää harrastuksen harrastuksena.

  Arvostan todella, että jaat tietoasi! Saa lisää ponnistuslautaa omille ajatuksille ja selvennettyä päätäkin samalla kun miettii näitä juttuja tosissaan! Kiitos siis! 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s