Kiva perjantai! :)

Tänään on mulla ensimmäinen vapaa tällä viikolla ja oon yrittänyt nauttia siitä täysin rinnoin! Ollaan Marian kanssa yövaatteilla pyöritty koko aamu ja äsken otin uunituoreet sämpylät maisteltaviksi! En edes muista millon viimeksi olisin tehnyt sämpylöitä itse. Maria ei oikein älynnyt, kun taisi luulla niiden olevan pullaa, mutta eipäs ollutkaan. 🙂
Tein itse ohjeen kaksinkertaisena sekä jauhoja muuttelin sen verran että 8dl vehnäjauhoja ja 2dl kauraleseitä (Marian loput pöllin :)) Oli kyllä hyviä, onneksi margariini loppui niin ei Niko niitä heti syö kaikkia pois.. 🙂

Kuva snipattu täältä.
😀

On täällä myös naureskeltu. Jokunen aika sitten Puutalobabyn Kristaliina kirjoitti, että heidän esikoisensa on löytänyt hauskan kehitysvaiheen – kaikki mukaan. Silvalla kyseessä siis puu-ukkelit ym ja Marialla olikin tänään kaikki unilelut mukaan. 😀 Kristan tekstiin pääset klikkaamalla tästä nyt! Postaus aiheutti Nikolle sellaiset vatsakrampit ja tuotti mulle lukemisongelmia, varautukaa siis!

Kaikki unikaverit mukaan! Nikon vanha unilelu possu, möhköfantti, Ainu-pupu ainukka. 🙂

Kävelyharjoituksetkin on kovassa vauhdissa! Ennätys on tällä hetkellä vissiin se 25 askelta, mutta koko ajan se määrä kasvaa ja askellus joka kerta varmempaa ja rohkeampaa. Ei enään paljoa likka huoju ja tasapainokin pysyy kasassa hyvin. Hienoa meidän vauva! Ei muuten enään edes taaperokärry taikka mopo kelpaa kävelytueksi, nyt mennään ilman tukia! Huihui! 🙂

Sitten hieman Topeilusta. Eilen mentiin pitkästä aikaa puomiverkkaa. Oltiin juuri lähdössä maneesille, kun meitä ennen siellä ollut ratsukko tuli talliin. Ratsastajalla sen verran vekkuli hevonen, että oli ajatellut keräävänsä puomit myöhemmin pois, mutta ajattelin että voitaisiin Topin kanssa käyttää niitä hyväksi, kerta valmiina oli 4 ravipuomia. 🙂

Juuri kun lähdettiin lähestymään ensimmäistä kertaa puomeja, menin itse jotenkin lukkoon. En ole kertaakaan tehnyt mitään estepainotteista harjoittelua Topin kanssa ilman ylimääräistä silmäparia. Siinä sitten yritin itteni tsempata, että nyt mennään kunnolla kerta siihen hommaan lähdettiin. Pari kertaa meni Topilla jalat solmuun ja mä itse sähläsin jotain turhaa. Mutta heti kun homma saatiin luistamaan, mentiin tosi hyvin! Ainakin omasta mielestä, kun ei ollut valvovia silmiä niin fiiliksen perusteella hyvin.
Otettiin välillä myös suoralla uralla ravia ja väistöjä niin Topilla meni jalat enemmän mahan alle kuin ennen! Topi alkoi lusmuilemaan heti, kun itse en tajunnut pyytää kunnolla joten sain jotenkin ponnistuslautaa siitä, että vaadin niin paljon kun tarve ja ratsastan entistä enemmän joka askeleella, enkä jää vain matkustelemaan! Rentous löytyi laukkaankin hyvin, kun taas muistin panostaa siihen omaan ratsastukseen enemmän. Mahtava polle, tykkään! 🙂

Huomenna saan N:än mukaani tallille, joten kuvia todennäköisesti ainakin jonkinlaisia saadaan. 🙂
Nyt lähden pukemaan, jotta päästään kauppaan lähtemään. Mariallekkin on ilmestynyt vaatteet päälle, niin jospa minäkin. 🙂

Ihanaa perjantaita kaikille! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s