Kulutushumalan ulkopuolella

Huomenta maanantai, oletpas pitänyt mut tänään yllättävän hyvällä tuulella! Mutta sitten tulikin se kuuluisa maanantai-fiilis, mikä tulee vain jos jokin ärsyttää astetta enemmän ja tämä asia sai kyllä taas vereni kiehumaan.. Tämä sai myös Nikolle nopeasti jalat alle ja pölli autonkin pihasta (lähti siis töissä käymään :D).
Mutta asiaan – siihen, mikä sai heti näin maanantai-aamusta vereni kiehumaan on nämä ylihinnotellut vaatteet!

Törmäsin erään lukulistallani olevaan postaukseen, missä oli Polarn O. Pyretin vaatteista ja niiden ihanista kuoseista jne. Ensinnäkin, kattelin ihan sivusilmällä vain alkuun ja totesin Nikolle, että nämähän näyttävät samoilta kuin Cirafin tai Tutan vaatteet? Eli ihan tavallisen näkösiä, osa ihan järkyttävissä väreissä (mun mielipide, vihaan keltasia vaatteita..) Sitten kattelin huvikseni Marian kokoisia vaatteita, mm. toppapukuja sekä bodeja. Siinä vaiheessa mun perse suoraan sanottuna repesi! Toppahaalari 169€?!?! Haalari 33€?! Ja sitten vielä kaiken hauskuuden päälle lappuhaalarit 44,50€?!

Tässä vaiheessa meni sivu kiinni ja ymmärrys loppui. Sitten katsoin pientä likkaa joka teki juuri sillä hetkellä aamujumppaansa, että mihin Maria tarvitsisi 169€ toppahaalaria, jota se käyttää tasan tämän lopputalven ja sinne katosi melkein 200 euroa. Pölyttymään johonkin kelan äippälaatikkoon ehkä odottamaan seuraavaa käyttäjäänsä? Tälläkin hetkellä likalla on käytössä ”halpis” toppahaalari, jossa viihtyy pyöriä lumihangessa ja konttailla pitkin pihoja.

Mulle on aivan sama, vaikka jotkut osteleekin lapsilleen kalliita toppahaalareita, käyttää kerralla pari kuukautta ja sitten menee jemmaan tai yritetään myydä. Kyllä mä voin sitten Marialle ostaa kalliit toppavaatteet, kun se niihin mahtuu pidempään kuin pari kuukautta. Nimim. itsellä käytössä laskettelutakki + housut tappopakkasilla, ostettu -06 ja edelleen mahtuu. 🙂
Ehkä mut on vaan sitten kasvatettu niin että edullisempi on parempi. Satsataan sitten, kun käyttöaika on pidempi.

Tutipuun Lindiz kirjoitteli samantyylisestä aiheesta muutama päivä sitten ja silloinkin kihisi veri, mutta nämä ylihinnotellut vaatteet vaan suorastaan lähes pilasi mun maanantain! 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s