Kuulumisia!

En ole taaskaan saanut aikaiseksi kirjoitella. Torstaina meni suunnitelmat ihan pipariksi, kun S:än tytöllä on hirveä yskä, joten päädyttiin yhdessä siihen tulokseen, että ensi viikon lopulla nähdään likkaporukalla sitten.
Topin kanssa jatkoin samaa kuin viime lauantaina. Torstaina koko setti meni niin hyvin, että en voinut olla kuin ylpeä! Tässä se ylpeys ehkä kolahtaakin enemmän omaan nilkkaan, kun oon oppinut istumaan nyt kunnolla enkä jarruta reisillä vaan istun rentona liikkeen mukaisesti, jolloin Topi käyttää koko kroppaansa paremmin ja enemmän! Jes. 🙂

Topi olisi mielummin jäänyt nukkumaan, kuin lähtenyt mun kanssa treenaamaan. 🙂

Perjantaina kahvitin N:än ja hänen miehensä tuli perässä samalla kun Niko tuli töistä. Innostuttiin sitten suunnittelemaan ensi viikon lauantaille vapaata viikonloppua kun N:än tytöt lähtevät isomummoilemaan ja mun isä suostui ottamaan Marian yökylään, niin päästään pitkästä aikaa pariskuntana juhlimaan kavereiden kanssa rauhassa. Todennäköisesti istutaan vain iltaa, siemaillaan kuningas alkoholia ja tehdään kaikkea kivaa! Vähän me ollaan Nikon kanssa täpinöissään täällä, pitkästä aikaa päästään yhdessä viettämään ystävien kanssa aikaa! 🙂

Tänään Topi ei toiminut ollenkaan. Ei siis senttiä eikä tuumaa mihinkään suuntaan. Voi toisaalta johtua siitä, että omat ajatukset oli täydellisessä asunnossa minkä löysin vahingossa. Sitten alkoi pyörimään kaikki laina-asiat mielessä ja plääh! Saatiin kummiskin hommat tehtyä jotenkuten, halusin Topin kulkevan rennosti kaikissa askellajeissa väistöjä harjoiteltiin lisää, jotta peräpää saisi enemmän voimaa.

Sain aikaseksi myös vihdoin värjättyä hiuksetkin! Johan se juurikasvu oli päässyt ihan valloilleen. Ei tartte taas muutamaan kuukauteen värjäillä. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s