Joulu tuli, joulu meni

Täällä on mässätty kinkkua, laatikoita ja kasapäin suklaata. Nyt tulee jo korvista ruuat ulos, onneksi joulu on vain kerran vuodessa.
Lahjoja saatiin kaikki, eli kilttejä ollaan oltu! 😉 Maria meni onnesta ihan soikeaksi, kun sai niin paljon kaikkea kivaa! Mm. kirjoja, dubloja mummolta&papalta, kummitädiltä- ja sedältä palloja, kumiankan sekä ammeeseen laitettavan uivan sammakon, sekä Tampereen kummilta tuollaisen vaaleanpunaisen mopon. Mopon kyytiin ei uskalla vielä mennä, mutta kovasti työntelee sitä joka paikkaan ja painelee nappuloita, kun kuuluu erilaisia ääniä. 🙂 Me aikuiset saatiin suklaata, Nikolle olin ostanut koneelle pelin, jota kuolannut jo jonkin aikaa sekä äiti sai isukilta Täydellisten naisten 3 kauden dvd-boksin sekä muumimukin. Olin niin onnellinen siitä kupista, kun jatkan äidin aloittamaa muumimukien keräilyä. 🙂

Topikin sai aattona vapaapäivän, sen verran kävin tallilla pyörähtämässä, että annoin parit porkkanat ”joululahjaksi” sekä rapsutuksia ja höpötyksiä herra sai.
Eilen juoksutin kentällä, kun oli sen verran sula että sinne viitsi mennä. Ei vaan tainnut olla hyvä idea, että ensin vapaapäivä ja heti perään todella kevyt päivä, kun tänään sitten kiukuteltiin ja kokeiltiin ihan urakalla.. 😀 Eikä asiaa auttanut, että eräs toinenkin ratsukko oli maneesissa samaan aikaan, meni Topilla pasmat totaalisen sekaisin.. Mentiin tunnin verran, siitäkin ajasta varmaan puolet tapeltiin, että tehdäänkö mitään ja jos tehdään niin mitä tehdään. Huoh! Laukkoja en ottanut, vaan halusin Topin kulkevan edestä kevyenä, eteen-alas -tyylillä täysin rentona ravissa mun istuessa alhaalla. Topi ei meinaa rentoutua ravissa, jos istun alhaalla, joten sitä ollaan harjoiteltu nyt. Painaa kuolaimelle ja on niin järkyttävän kova sekä etupainoinen, siinä on ollut kova homma saada pidettyä omat kädet pehmeinä sekä kropan pysymään ryhdissä. Tänään meni sitten tosi hyvin ja nopeasti rennoksi eikä painanut kuolaimelle. On se mahtava polle, kun malttaa kuunnella mitä pyydetään. Toisaalta ollut huono, että ollaan voitu niin paljon mennä kahdestaan, Topille tuntuu muut ratsukot olevan jokin elämää suurempi ongelma. Osaa kyllä kulkea hyvin, kunhan on saanut asiasta osoittaa mieltään ja kunnes tajuaa, ettei temppuilulla pääse yhtään nopeampaa takaisin syömään. 🙂

Nyt on pakko pistää kone sivuun, on niin ähky ettei pysty edes kahvia ajattelemaan.
Hyvää tapaninpäivää kaikille! 🙂

3 vastausta artikkeliin “Joulu tuli, joulu meni”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s