Veronpalautuksia ja shoppailua

Tänään oli kiva päivä, kun tilillä paistoi veronpalautukset! Luulin, että ne tulisi huomenna mutta olikin jo tänään tullut. Se siis tarkoitti sitä, että äiti sai ostettua itselleen uuden puhelimen – Lumia 520! On kallista touhua olla nörtin vaimo, mutta onneksi oli tarjouksessa gigantissa niin ei ollut iso lasku. 🙂
Shoppailu jatkui kotona, kun päätettiin vihdoin ostaa uusi pyykinpesukone. Vanha onkin jo yli 30 vuotta vanha ja vetelee aika viimeisiä. Ei pese kunnolla eikä puolitäyttö-ohjelmakaan toimi. Ensi viikkoa odotellessa, kun uusi tulee. 🙂

Sunnuntaina sitten Tampereelle Ikeaan, vähän on mukavaa nähdä rakasta ystävääni joka on myöskin Marian sylikummi.

Tänään oli myös Topi-päivä. Aattelin, että oltaisiin menty maneesissa harjotellen siirtymisiä ym mutta oli niin hyvä keli että lähdettiinkin maastoilemaan. Kyllä Topi nautti, korvat höröllä köpöteltiin pikku pakkasessa. Mulla kylläkin paleltu varpaat, pitää ostaa jossain vaiheessa uudet ratsastuskengät kun nuo saappaat alkaa olemaan jo huonossa kunnossa.
Huomenna sitten jatketaan maneesilla, ettei mene ihan löysäilyksi. 🙂

Nyt tallennuksia katselemaan, hyvää loppuiltaa kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s