Pikapostaus

Tänään siis käytiin Marian kummin kanssa moikkaamassa sylikummia Tampereella ja samalla suoritettiin tyhjennys ikeaan. Rahaa sinne paloi, mutta sainpa nyt ainakin Maria-turvalliset pyykkikorit (levittää likapyykkejä), verhot likan huoneeseen, kattilaa, kippoa ja kuppia.
Kuvaan tuotteet huomenna jossain välissä, ajomatka oli niin puuduttava etten nyt jaksa ruveta valaistuksen kanssa pelaamaan. Marian nukkumaan saantikin oli jo itsessään aikamoinen homma, kun ei ole koko päivänä edes päikkäreitä nukkunut niin huhhuh!

Kuvat siis huomenna, nyt on pakko saada syödä jotain. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: