Sairaskomppanja ilmottautuu

Räkää valuu ja mahassa velloo. Täällä äiti ja tytär itkee pahaa oloaan, Maria kuumeen nousua ja nokan vuotoa ja äiti mahataudin takia.. Nikolla ole vielä mitään, mutta jotenkin meidän sairasteluhistoriaa ajatellen tulee Niko saamaan kuolemantaudin: mun mahataudin ja Marian räkätaudin.

Eilinen yö meni tunnin välein herätessä, kun likka itkeskeli eikä meinannut millään nukkua. Tätä jatkunut jo yli viikon, mutta tänään sitten todettiin että viime öinen johtui tuosta nokan tukkoisuudesta. Ensi yöksi laitetaan Marsan huoneeseen rötiskä (taitettava sänky vuodelta nakki) että jompi kumpi meistä saa nukkua siellä, ettei koko naapurusto joutuisi heräämään Marian tahdissa ja että toinen meistä saisi edes yhden yön nukuttua rauhassa. Jos jatkuu sunnuntaille, niin sitten vaihdetaan että toinen nukkuu makkarissa poikien kanssa jne. 🙂

Onneksi Maria on yllättävän pirteällä tuulella, leikkii ja syö hyvin eli kuumeen poikanen on tippunut pois buranan voimalla. Päikkärit tosin meni ihan pipariksi, mutta mitenkäs nukkua kun nokka niin tukossa. Saapahan syyn kokeilla unia monesti tämän päivän aikana.

Onneksi niskasärky eiliseltä helpotti, mutta nyt sitten alkaa mustelmia näkymään ja mm rintalihakset on todella hellänä. Taidettu tosiaan mennä kottikärryjen päältä rytinällä, ainakin nuo mustelmat on aikamoisia. 😀

Nyt tämä sairasteleva parivaljakko jatkaa nauhotuksien kattomista. 🙂
Mukavaa perjantaita kaikille! 🙂

2 vastausta artikkeliin “Sairaskomppanja ilmottautuu”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s