LaSu

Maria parantunu, äiti potee edelleen ja Nikolla näy mitään merkkejä flunssasta taikka vatsataudista.. Damn!
Mun piti eilisestä Topeilusta kirjottaa, koska oli niin oikeesti tehokas ja mielettömän upea tunteroinen, mutta en vain yksinkertasesti jaksanut. Hyvään muotoon meni, hienoja väistöjä ja siirtymiset pehmeitä. Voiko enempää toivoa kankealta kuin rautakanki -hevoselta? Ei mielestäni. 🙂

Käytiin tänään Tikkakoskella anoppilassa, kun eilen ei viitsitty mihinkään liikkua Marian räkäisyyden takia ja itsekkin kävin vain Topin liikuttamassa.
Keli oli ihan järkyttävä ajaa, tuuli oli niin kova että nappas vähän autoa minne sattu. Paluumatka tehtiinkin vanhan tien kautta, etenkin kun tuli niin kauheasti menomatkalla lunta ja hyh. No eiköhän sitten Tikkiksellä ollut sähköt menny poikki. Ei se mitään tosin haitannut, eipähän Marsa kytännyt telkkaria koko aikaa.
Oli pimu saanut myös tädeiltään kaikkea kivaa mummon mukana, kun mummuska oli tosiaan viime viikonloppuna Helsingissä. Paitaa, mekkoa, bodya, housuja, sukkiksia, villatakkia -ja sukkaa. Kylpyankkojakin sai, unohtui tosin mummolaan. 🙂

Toivottavasti tää pöpö lähtis piakkoin pois, piti käydä hakemassa gefilus-keittoakin että helpottais nämä kauheet mahakrampit. Täytyy kyllä käydä apteekista hakemassa jotain maitohappobakteereita, niin säästyisi tälläisiltä sitten jatkossa vähän paremmin. 🙂

Hauskaa sunnuntaita kaikille mä jatkan sohvalla parantumista! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s