Nuhanenäilyä

Täällä flunssa vain jatkuu.. Lauantaina tosiaan alkoi kurkkukivulla, ja nyt on niin hirveä yskä etten edes muista milloin viimeksi olisi ollut tälläinen. Loppuispa pian, voisi pussailla Mariaa enemmän kun nyt on täytynyt yrittää välttää ettei neitokaiseen tarttuisi tämä tauti. Huoh.

On tässä päivässä ollut hyvääkin. Saatiin haettua Elisa Viihde postista, ja nyt viritellään parhaillaan kiinni. Netin sain monen tunnin tuskailun jälkeen toimimaan ja on muuten nopea! Ennen jopa blogin kirjoittaminen on ollut hidasta huonon Soneran kautta tulevan netin takia, julkaiseminen ja itse kirjoittaminen on ollut niin järkyttävää jumittamista että hermot mennyt monet kerrat. Tämä on nyt niin luksusta!
Olin facebookissa jokunen aika sitten pistänyt Elisa Viihteen omistajille pienen ”gallupin”, missä tiedustelin lähinnä palvelun toimivuutta. Palaute oli aika 50/50, mutta päädyttiin silti tähän. Sonera Viihde meillä pätki jatkuvasti, sekä tallennukset lakkasi toimimasta monta kertaa viikossa, joskus jopa useasti saman päivän aikana. Saapi nähä, onko tämä kilpailija parempi sen suhteen. 🙂

Tein tänään myös kinkkupiirakkaa Nikolle. En jaksanut ottaa kuvaa, kun voimat ollut aika vähissä tämän kuumetta – ei kuumetta seilailun takia.
Iltatallikin piti käydä tekemässä Tikkakoskella. Olo oli ihan kamala, onneksi vain yksi hevonen piti hakea sisälle, kun muut oli liikutuksen yhteydessä jo otettu. Piti vain puurot tehdä ja heinät laittaa aamulle valmiiksi. 🙂

Nyt menen ja syvennyn tuohon uuteen leluun, on muuten kivan oloinen! Isälleni olisi oikein oiva, kun pystyy mm. yle areenaa katsomaan ilman mitään lisämaksuja 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s