Lomalle lompsis

Petu pomppi lomalle mutta minä en.

10.6. Petu pääsi vihdoin laitumelle. Kokoonpano oli yhtä hevosta lukuunottamatta sama kuin viime vuonna ja tänä vuonna tuli myös uusi asukas ruunien joukkoon. Vähän siinä alkuun kukkoiltiin, ovat tämän erään tallikaverin suokin kanssa aina maneesissakin naamat vänkyröillä kun kumpikaan oikein toisistaan välitä. Sitten ralliteltiin ja nopeasti kaikki rauhoittui siihen tärkeimpään, eli syömiseen. Meidän TikTok-tililtä voi käydä kurkkimassa koostetun pätkän laitumelle laskusta. Sieltä löytyy myös talvelta vähän totuttelu-hommia, meidän piti nimittäin pulkkaratsastusta kokeilla, mutta siirtyikin tulevalle talvelle. Onpahan pulkka esitelty ainakin. 😀

Petu viettää nyt määrittelemättömän pituisen loman, jotta mä saan otettua opintoja hieman kiinni. Lauantaina poni liikkui vakkari-vuokraajan kanssa ja tulevana perjantaina vara-estekuski tulee hyppäämään joten ainakin kerran ennen sitä pitäisi käydä notkistelemassa poni avuille. Viime kerrasta onkin kulunut vakio pariviikkoinen, joten voi olla intoa ilmassa tai sitten hyvin vetelä hevoseläin.

4 vastausta artikkeliin “Lomalle lompsis”

  1. Hyvää lomaa Petulle ja sinulle intoa koulutielle!
    Meillä tyttären poni lähti myös toiselle paikkakunnalle laiduntamaan ja mummo(minä, onhan se poni vähän niinkuin kuin lapsenlapsi) sai melkoisen kasan tallipyykkiä pestäväksi 😂 onneksi on joutoaikaa niin kerkiää pesemään paksut loimet ym. siihen mennessä kunnes lomalainen tulee takaisin

    Tykkää

    1. Kiitos ja mukavaa kesää myös sinne! 🙂 Onneksi meillä on talviloimet pesty jo ensimmäisten lämpöisten kelien tultua, ehtii laitella pihaa kun ei tarvitse isoja juttuja enää pestä. 😀

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s