Iltatalli ja kuulumisia

Kolme postausta odottaisi loppuun kirjoittamista, Alman esittelysivu aivan vaiheessa mutta kun tekstiä ei vain tule. Tuntuu, ettei osaa jäsentää kaikkea sitä asiaa pään sisällä niin että siitä tulisi millään tasolla julkaisukelpoista tekstiä. Kuviakaan en ole ehtinyt ottamaan postauksiin, vaikka monena aamuna on ollut se ”kuvausfiilis” – mikä on lähtenyt sitten pois avustajan puutteen tai kameran kotiin unohtamisen vuoksi.

Mutta vihdoin sain kuvattua tallilta jotain pientä tilojen esittelyn tynkää ja samalla vähän meidän kuulumisia.

Linkki videoon

 

3 vastausta artikkeliin “Iltatalli ja kuulumisia”

 1. Talli on kyllä näppärän näköinen! Mistä hommaat heinää sitten lisää kun nuo loppuu, onko joku ennestään tuttu heinän myyjä? Joko on paljon asukkaita tullut?

  Tykkää

 2. Oho katkesi 😀 oletko jo suunnitellut millaiset aidat kentälle tulee? Onko tarhoille kulku kentän kautta vai saako sen kierrettyä?

  Tykkää

 3. On kyllä näppärä, kunhan ensin oppi kulkemaan – on nimittäin alkuun todella sokkeloisen tuntuinen. 😁 Kaikki tarvittava onneksi on aika pitkälti käsien ulottuvissa mikä on hyvä. Naapurista tulee heinät, jos nuo loppuu ennen kevättä, mitä todella kyllä epäilen. Videolla kun näkyi hallissa olevat heinät, niin niitä siinä kasassa lähes kolminkertaisesti mitä kuva antaa ymmärtää. Ja on jemmassa vielä toisessakin paikassa, ulkotalliin vain kasattu syötössä olevat. 😊
  Itseasiassa huomenna tulee jälleen uusi ja viikko sitten tuli kanssa yksi. Lokakuussa muuttaa kanssa, eli vapaita paikkoja on enää kaksi ponikarsinaa ja pihatto. Tarhat on tallin ns takapihalla ja ”kenttä” etupihalla. Ulkotalli toimii kivana tunnelina etenkin kesäisin kun voi pitää ovia sepposen selällään. Halusin rauhoittaa tarha-alueen pois hälinästä, jotta hepat saa olla mahdollisimman stressittömästi ulkona. 🙂 Aitoja en ole ehtinyt vielä miettiä kun en tiedä edes minkä kokoisen kentän haluaisin rajata 😂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s