Postaustoiveita?

Tuli jokin kummallinen halu tehdä ensi viikolla videopostaus, mutta aihe on vielä vähän hakusessa. Joskus bloggerin puolelle tuli toivetta kotipostaukseen ja se on tulossa jossain välissä (kunhan kerrankin kämppä olisi siisti.. :D), mutta kummin te haluaisitte sen toteutettavan, videona vaiko kuvina? SONY DSCEnsi viikon Petun liikutus-suunnitelmatkin on vielä auki, vaikka yleensä laitan mielessäni aika pitkälti lukkoon jo sunnuntaina. Tänään on ollut vain niin tajuttomanrasittava päivä, kun molemmat tenavat on kiukutelleet koko päivän eikä täten ole jaksanut kuin ruuat tehdä. Huomenna Nikokin lähtee käymään taas toimistolla, joten sekin jo vähän osaltaan vaikeuttaa Petun huomisia liikutussuunnitelmia. Keskiviikkona on vuokraajan päivä, eli silloin saan ”vapaapäivän” vaikka tallille joka tapauksessa pitääkin mennä siivoamaan. Maastossa pakko käydä viikolla, kun nyt on edes viikon ajaksi luvattu kuivaa ja suhteellisen hyvääkin keliä, mikä on pakko hyödyntää.

 

Joten, laitelkaas mielipidettä tuosta kodin esittelypostauksesta ja jos on muita toiveita niin alle vaan. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s