Uusia haasteita

Pitkähkö tauko tullut, mutta sellaista tämä välillä on. Hajotin torstai-iltana jalkani liukastuessani ulkoportaissa ja perjantaina lääkäri epäili reisilihaksen osittain revenneen ja nyt koittanut pärjätä sen kanssa. Ensi viikolla ultrataan ellei ole kivut ja kävelyvaikeudet loppuneet. Mutta asiaan –  ne jotka seurailevat blogin facebook-sivua, niin tiesivätkin että tänään kapusin tauon jälkeen hevosen selkään. Vaikka reisi oli aamulla ihan järkyttävän kipeä, niin eilisien teippauksien ja polvituen avulla lähdin hammasta purren tallille jossa odotti siis pomoni sekä 9-vuotias lämminverinen ruuna.

Alkuun juoksutin ruunasta energioita pois, kun oli seissyt koko viikon tekemättä mitään joten energiaa oli koko kylälle tarjottavaksi. Hienot pukkilaukat tarjosi liinassa, ei se perä näyttänyt paljoa nousevan. 😀 Otin tänään vain käynnin ja ravin testiin herran pöllöenergian sekä tuon jalan vuoksi. Olihan kyseinen ruuna aikamoinen kulttuurishokki Ressun jälkeen – korkeutta 175cm, mallia silakkalaiva ja takaa vino. Ressu kun oli 148cm korkea, mallia ruutitynnyri ja rakenteeltaan herkästi etupainoiseksi menevä, oli tämän päiväinen kaveri kaikkea muuta – kevyt edestä ja liikkui kyllä kun pyydettiin, mutta pohkeesta oli ainakin alussa todella hidas ja kova. Pomoni juoksuttamisen aikana kertoi paljon Petusta – minkälainen se on ratsastaa ja miten parhaiten saa työmotivaation esiin. Käsiteltäessä herra on tullut tässä vajaan vuoden aikana todella tutuksi, joten sen suhteen ollut mitään ongelmaa – helppo ja mutkaton, joka ei todellakaan helposta säiky. 🙂

Tiistaina olisi tarkoitus käydä seuraavan kerran ja saa nähdä minkälaisella tuulella silloin ollaan. Pitää vain toivoa, että tuo jalka olisi asettunut mitä kyllä vahvasti epäilen kun tänäänkin on tullut kipuja jo pelkässä levossa. Jos saan tiistaina Nikon mukaan, niin ehkä jotain matskuakin saattaisi olla luvassa. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s