Erilainen treenipäivä

Kerrankin kuuntelin vaistojani enkä lähtenyt edes yrittämään ratsastamista. Tallilla oli aivan järkyttävä myrsky (ei siinä, se jatkuu edelleen kotonakin) ja kenttä kun on aukealla, en viitsinyt lähteä riskeeraamaan turhaan saati heittämään hyvää tunnetta kummaltakaan pois. Laitoin Ressulle kummiskin normaalisti kamat niskaan, mutta laitoin kipittämään liinan päähän. En kummiskaan halunnut pelkästään pyörittää ympyrällä ja kahdella ohjalla juoksuttamista saati edes ajamista ei ole Ressulle opetettu, joten päätin ottaa pari kavalettia hommiin tehosteeksi. Ressu oli paikoitellen alkuun todella vainoharhainen kaikkea mahdollista kohtaan, eikä myrskypuuskat auttaneet asioita millään tavalla. Alkuun laitoin kavaletit raviväleille ja jumpattiin tätä kautta molempiin kierroksiin pari kertaa, joka toisella kerralla ylittäen ja joka toisella ohjasin ohi. Seuraavaksi pidensin väliä laukalle sopivaksi ja sama homma tässäkin, joka toisella kerralla ylitys ja joka toisella ohi.

Kuvat napattu puhelimella otetulta videolta

Loppuun laitoin kavaletit aivan toisiinsa kiinni ja tästähän Ressu riemastui – otti kunnon spurttiloikkaa eikä ollut edes väliä missä askellajissa lähestyi. 😀

 

Huomasi, ettei Ressun kanssa ole pitkään aikaan tehty mitään esteisiin liittyvää, niin into pinkeänä oli menossa kun vauhtiin oli päässyt. Pari kertaa rykäsi viimeisessä tehtävässä ihan hirveään pierupukkilaukkaan että meinasi mutkin vetää nurin. Mitäs ”matkustelin” narun päässä, oma vika. 🙂

Ennen loppuraveja keräilin virikkeet pois ja annoin Ressun ravissa tämän jälkeen venyttää niin paljon kun vain halusi ja kyllä huomasi että oli takaosaa käyttänyt, letkeää ravia irtosi ihan kunnolla.

Oli herra kyllä väsynytkin, vaikka vain 20 minsan treeni tehtiin. Hyvät loppukäynnit ja ponski ruoan kautta takaisin laitumelle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s