Vuodesta 2016 aktiivisempi

Otsikkoon voisi kiteyttää niin blogin kuin ihan oman elämänkin. Edellinen vuosi oli totaalinen floppi, jos ihan suoraan sanotaan. Raskaus turvotti ja tulihan sitä muutenkin syötyä mitä sattuu. Blogi oli todella hiljainen, mutta jospa tästä vuodesta oikeasti tulisi kaikin puolin aktiivisempi – tilasin nimittäin itselleni Polar Loop -aktiivisuusrannekkeen, jotta näkisin edes pintaraapaisun verran minkälainen mun päivän liikuntarytmi on ja ennen kaikkea kuinka nukun!
Raskauskiloja ei taida olla enään paljoa jäljellä, about 5kg (voi olla jopa vähemmän) siihen, mitä painoin ensimmäisessä neuvolassa.

Maalaisjuntti-look 😀

Vielä on matkaa aikaisempaan. Jalat on hyvässä jamassa, kun noita portaita meillä kyllä riittää mutta vatsanseutu vaatii vielä aikaa. Buzzadorilta nimittäin sai kampanja-koodin jolla sai kuukauden ilmaisen kokeilujakson Yoogaia-palveluun missä voi netin välityksellä osallistua erilaisille joogatunneille, ja olihan siellä vaikka mitä kun kävin jo kurkkimassa sivuja. Etenkin pilates-tunnit kiinnostavat itseäni, kun pilates on hyvä ratsastajille ja etenkin tälläiselle selkävammaiselle, jonka täytyy seurata jokaista tekemistä tosi tarkkaan. Ja saisi ainakin lonkankoukistajat auki! 🙂

Blogin facebook-sivuille linkkaan vielä kampanja-linkin, jonka kautta saatte 14 päivää ilmaista kokeiluaikaa! Tämä ei siis ole mikään kaupallinen vinkkaus, vain hyvää hyvyyttäni haluan teille tarjota mahdollisuuden tutustua palveluun! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s