Hiihtoloma!

Eli toisin sanoen hermoloma ja akkujen lataus-viikko. Torstaina pääsin menemään kouluun, kun koko alkuviikon sain jotain kummallisia paniikkikohtauksia muistuttavia kohtauksia kaupassa ja muissa yleisissä paikoissa, joten koulun terveydenhoitaja patisti saikulle. Tänään alkoi sitten vihdoin hiihtoloma, joten saadaan koko perhe olla viikon ajan vaan kotona ja nukkua!

Sopivasti sain koneeni takaisin Lenovolta, toivottavasti ei tarvitse enään lähetellä minnekkään. Pääsee paremmin tekemään kaikkea, kun ei joudu odottelemaan että Niko lopettaa omalla koneellaan hommat. 😀 Pääseepähän kuviinkin paremmin käsiksi, joten bloggaaminenkin onnistuu paljon paremmin!
Maria oli koko tämän viikon pk:ssa, ja oltiin saatu heidän järjestelmään Mariasta uusia kuvia. 🙂 Hyvin tyttö viihtyy, onneksi löydettiin heti sellainen paikka mihin on me vanhemmat sekä mukula tyytyväinen! 🙂

Keskiviikkona (18.2.2015) olivat tehneet mehujäätä ja torstaina pääsivät maistelemaan
Kuulemma Marian lempimatto 😀
Maria on yhden työntekijän kanssa hurahtnut hiusten laittamiseen! 🙂 Joka päivä on ollut uusi kampaus ♥

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s