Astetta lähempänä

Sain eilen kutsun valintakokeeseen. Meinasi revetä kyllä kirjaimellisesti pelihousut, kun tajusin että nyt on 50/50 mahdollisuudet päästä opiskelemaan merkonomiksi. Asiakaspalvelu on vain mun juttu, pystyn olemaan niin luontevasti sellaisessa työssä jossa saan olla ihmisten kanssa. Voi tietenkin olla, että on periytynyt äidiltä ja isältä, kun molemmat olivat pitkään aspatöissä (isä tosin on vieläkin, pian 40 vuotta!)

Mutta jos se ”arpaonni” osuu kohdalle, niin sitten täytyy etsiä Marialle päivähoitopaikka.. En millään haluaisi laittaa Mariaa vieraalle hoitoon, mutta onneksi tässä meidän lähellä on 3 vai peräti 4 päiväkotia, joista ainakin yksi on pienempi paikka mikä voisi sopia tuolle meidän pienelle prinsessa huomionkeskipisteelle. 🙂 Tutustumallahan sekin selviää, mikä näyttää sopivimmalta ja miten on paikkoja vapaana.

Pitäkää siis peukkuja, että valintakoe menee ensi viikolla hyvin!

Nöpön kanssa aamulepertelyt 11.8.2014 

Nöpöllä on jokin kummallinen äidin kyttäämisvaihe tullut, en saa missään olla rauhassa ilman että tunkee syliin puskemaan ja leipomaan. Vahtaa perään koko ajan, vaikka on yleensä enemmänkin ollut Nikon lellikki. 😀 Tälläkin hetkellä nukkuu mun niskan takana sohvan käsinojalla, vaikka yleensä nuo kolmannet iltapäikkärit nukkuu meidän huoneessa. On se vaan tuollainen pappa. ♥

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: