Sänkykaupoilla

Lähdettiin käymään tänään kaupoilla, kun Marialla meni hermot kotona ja ei ollut muutakaan tekemistä. Oltiin jo Nikon kanssa ehditty jonkun verran puhua uuden sängyn ostamisesta, kun vanha on jo 20-vuotias, sekä toissayönä alkoi pitämään niin kamalaa ääntä, että pelko sängyn sälepohjan hajoamisesta alkoi kasvamaan, niin päädyttiin kokeilemaan erilaisia monessa kaupassa, jos vaikka se oikea löytyisi.

”Mäkin yletän kiipeämään!”

Ensin käytiin Unikeidas -liikkeessä ja siellä oli kaksi hyvää varteenotettavaa ehdokasta. Käytiin pyörähtämässä myös Unikulmassa sekä Sotkassa. Mutta ei, mun vaativa selkä ei tyytynyt mihinkään! Sitten oli tietenkin myös monissa sängyissä korkeus ongelma. Maria ei pääsisi kiipeämään itse ja tippumiskorkeus olisi aivan liian suuri.

Sotkassa oli myös taaperoiden sänkyjä ja Mariahan tykästyi heti kun otettiin kengät jalasta ja annettiin mennä kokeilemaan itse sänkyjä. Oli kyllä hauskaa, kamala kikattelu raikasi koko myymälässä ja hienosti osasi tyttö myös pyöriä ja kokeilla sänkyä. Laidat mietitytti jonkin verran ja sovittiin että tehdään koko perheen kesken reissu Tampereelle ja käydään Ikeassa kokeilemassa sänkyä, mitä oltiin ajateltu Marialle. Saa pimatsu itse sitten kokeilla kanssa. 🙂

”Tää on hyvä! Äiti otetaan tämä!

Mentiin ruokailutauon jälkeen takaisin Unikeitaaseen ja juteltiin myyjän kanssa. Kävin vielä kokeilemassa kahdesta suosikista kalliimpaa, joka oli myös korkeampi ja ehkä vähän huonomman tuntuinen, jonka jälkeen päädyttiin edullisempaan, matalempaan ja enemmän selkää palvelevampaan. Ostopäätökseen myös kannusti yöpöydät, mitkä tulivat sänkypaketin mukana!

Uusi sänky käydään hakemassa viikon alussa kotiin, kunhan isäni kotiutuu siskoni luota. Harmi kun ei ole vetokoukkua autossa eikä kyllä ole peräkärryäkään kun taitaa olla isälläni mukana. Noh, eiköhän me vielä pari yötä kestetä tuolla vanhalla. 🙂
Seuraavat yli 15 vuotta pärjätään tällä! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s