Meidän äitienpäivä

Aamulla olin jo ennen herättäjiä ylhäällä ja odottelin millon se äidin pieni rinsessa tulee tökkimään ylös. Ei onneksi kauaa tarvinnut pilkkiä, kun hymyilevä hulmutukka tuli tökkimään nenän päätä samalla huhuillen äitiä. 🙂 Siellä sängyn pohjalla hetken aikaa vaan pötköteltiin ennen aamupalalle menoa.
Syötiin aika normaalisti, miten aina ja Niko oli hakenut mulle kakkua eilen, joten herkuteltiin jo aamusta kahvin kaverina. 🙂

Vadelmahyydykekakkua, nam! 🙂

Maria meni päikkäreille ja saatiin löhöilyhetki Nikon kanssa sohvalla, samalla kun töllättiin telkusta simpsoneita. Meillä oli kauheat suunnitelmat tälle päivälle, mutta yksikään niistä ei toteutunut.. 😀

Sohvalla pötköttelyä äidin ja T-enon ostaman nallen kanssa. 🙂

Marian herättyä lähdettiin käymään pikasesti kaupassa ja siitä vähän ekstemporena Nikon porukoille äitienpäiväkahville ja Maria jäi viihdyttämään ”vanhuksia”, kun mentiin nautiskelemaan Classic American Dineriin. Ai kun oli hyvää ruokaa, vieläkin oon ihan plussapallon näköinen.

Devil’s chicken burger ja remoulade-dippi

Mentiin takaisin sitten anoppilaan ja tultiin kuulemma sopivasti, kun Maria oli jo raahannut ulkovaatteet mummolle että ulos pitäisi päästä. Johan ehdittiin ottaa takit ja kengät pois ja tehdä mutka sisällä ja takaisin ulos!

Hiekkakakkuja 11.5.2014
Maria tykästyi naapurin lapsiin, kaksi poikaa ja yksi tyttö pyöräili pihapiirissä ja sehän oli tosi kivaa heitä jahdata samalla kovasti kikattaen! Aikasemmin kun olivat olleet ulkoilemassa, samainen pikkupoika oli kiinnostanut Mariaa kovasti, eikä toinenkaan kerta poikkeus ollut. 

Hiekkalaatikolla viihtyi hiekkakakkujen parissa ensimmäistä kertaa kunnolla! 😀 Istui kuin tatti metsässä ja lapioi hiekkaa millon ämpäriin ja laivaan jne. Ei ole koskaan ennen meidän nähden heitellyt hiekkaa lapiolla, ja oli kiva nähdä taas uusi kehitysaskel! 🙂 Kovasti sanojakin toisteli, uusina sanoina on nyt koti ja kakku. Kysyin Marialta, että lähdetäänkö kotiin, niin sain vastaukseksi ”joo, kotiin” ja lähti kävelemään mummolan ovelle. 😀 On se hassu tyttö! ♥

Lisää hiekkakakkuja ja naapurin lapsien pyöräilyn kattelemista.

 Hyvää äitienpäivää kaikille! Vähän myöhään tuli, mutta onhan sitä päivää vielä jäljellä! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s