Neiti aurinkoinen löytyi!

Sieltä löytyi, tallilta osa ja loput olikin mennyt Nikon isoveljen uudelle kämpälle piiloon! 😀
Aamulla ulkoiltiin ja tultiin sisälle vain syömään ja sitten heti lähdettiinkin liikenteeseen. Alkuun käytiin tallilla, kun kävin Topin juoksuttamassa satulan kanssa. Maria pääsi käymään selässä, ja voi kun tyttö oli niin onnellinen! Hienosti taputti ja oli muutenkin oikein mallikkaasti selässä! Topikin osasi käyttäytyä, niinkuin aina Marian ollessa tallilla mukana. 🙂

Oli jännää! Ei pelottanut lainkaan. 🙂

Kiitos taputukset reippaalle hepolle:)

Tallilta sitten suoraan Höytiällä käymään, kun M oli ostanut itselleen talon sieltä niin mentiin katsastamaan millainen paikka on kyseessä. Siellä Marialla oli hyvin lääniä viipottaa ja olihan siellä myös Nikon vanhin isoveli vaimonsa ja nuoremman poikansa kanssa. Päivä meni grillailessa ja jutustellessa hyvässä seurassa. Kotia tultiin kaupan kautta, että Maria sai autossa nukkua mahdollisimman pitkään. Nyt on pimu ollut koko ajan niin aurinkoinen että! Vähän meinasi kiukuttaa, kun käytiin vaihtamassa vaippa kesken leikkien mutta eipä kiukku kauaa jaksanut kestää. 🙂

Nyt on menossa duplo-sopan keitto, joten pakko jättää kirjottaminen tähän kun melu on mitä mainioin! 😀 Kasa duploja teräskattilassa, ai mun korvat huutaa hoosiannaa! 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s