Mitä kuuluu Marialle?

Prinsessa auringonpaiste kasvaa ihan hullua vauhtia! Pituutta tulee koko ajan lisää, naureskelin eilen Marian kummin kanssa, että meidän tytöillä on 2 päivän ikäero ja Maria on S:än tytärtä yli 5 senttiä pidempi. Tähän asti ovat kasvaneet todella tasaisesti samaan tahtiin ja nyt meillä pipana ottanut jonkin sortin kasvupyrähdyksen. 🙂 Lapset on yksilöitä ja kasvaa eri tahtiin, mutta meillä on ollut niin mukava seurata millä tasolla kehitys kulkee, kun niin pieni ikäero tyttösillä on. 🙂

Tuttikin on nyt jäänyt täysin pois. Päätettiin seuraavana päivänä tutti-postauksesta että perjantaina päikkäreiden jälkeen otetaan pois. Perjantaina ilta tuli ja kauhunsekaisin tuntein odotettiin nukkumaanlaittoa, että tuleeko siitä kamala huuto mutta ei! Ei siis yhtään mitään, meni nukkumaan miten normaalistikkin ja nyt siitä saakka ollaan oltu tutittomia!
Maria kyllä osaa päästää meidän niin helpolla kuin tehdä meidän arjesta myös älyttömän hankalaa. 😀

Eilisillä leikkitreffeillä Maria ei vierastanut S:än lapsia lainkaan! Yleensä on ollut alkuun todella varovainen ja halunnut mun sylissä olla ennenkuin on uskaltanut mennä leikkimään. Eilen likka vaan ryntäsi kohti lelulaatikkoa ja ei tietoakaan että äiti olisi kiinnostanut! 😀 Saatiin jutella ja juoda aikuisten kesken kahvit keittiössä kun muksut leikki. Välillä Maria tuli äitiä huutaen keittiöön, antoi pusun poskelle ja lähti kikattaen takaisin leikkimään. 🙂

Maria ja Sofia 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s