2 vastausta artikkeliin “Päivä 17”

  1. Olen aina tykännyt hepoista ja heppaharrastus on kovasti kiehtonut minua lapsesta asti. Isälläni oli heppoja, kun olin ihan pieni ja läheisellä tallilla joskus lapsena käytiin katsomassa hevosia, harjaamassa ja viemässä ruisleipää. Olen haaveillutkin aina välillä, että minulla joskus vielä olisi oma heppa.. joskin se on vaan sellainen haave. Tiedä sitten aionko sitä koskaan toteuttaa. Unelmoida kuitenkin saa. 🙂 Ne on jotenkin vaan niin sielukkaita eläimiä, että jokin niissä koskettaa sisimpääni.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s