Tampereen päiväreissu

Tänään käytiin Tampereella H:n ja hänen miehensä luona Marian ollessa mummolassa hoidossa. Oli todella rentouttavaa käydä todella läheisen ystävän luona ja viettää mukava päivä! Hyvää ruokaa, juomaa ja ehdottoman parasta seuraa! 🙂

Trivial Pursuit Masteria, ja mä hävisin! 😀

Voikun siitä olisi voinut nauttia kunnolla, mutta mulla on ollut keskiviikosta saakka lapaluiden alapuolelta aina niskan viimeisimpiin nikamiin paikat ihan jumissa ja automatkalla en pystynyt edes päätä kääntämään. Kiitos vaan Topi, kun ei kuunnellut mua lainkaan keskiviikon maastoilulla (siitä voit lukea täältä).

Maria on ollut kuulemma aika hankala koko päivän mummolassa. Ei ollut kuulemma syönyt päivällistä juuri ollenkaan ja oli nukahtanut olkkarin lattialla olevalle patjalle, kun oli huutanut omassa sängyssä todella kauan. Tuon syömättömyyden kyllä ymmärrän, kun anopilla tapana lepsuilla Marian kanssa vähän liikaa. Maria osaa kerjätä ja pompottaa ihmisiä, etenkin jos siltä ei ole kielletty koskaan mitään. Mummo on ihan likan tossun alla, jolloin se on varmaan napsinut pitkin päivää jotakin minkä vuoksi ei kyllä voi odottaa että ruoka maistuisi. Kotona kun suhteellisen tarkat ruoka-ajat, ja jos esim. ruokailusta jäänyt nälkä, niin saa ruisleivän taikka hedelmän. Joka välissä ei kummiskaan kotona mitään napsita, vaan ”ylimääräiset” tulevat ruoka-aikoina.

Toivotaan nyt, että nukkuu sitten siellä patjalla. Peitot ym on kuulemma laitettu niskaan, ettei palellu. 🙂 Luulen, että Maria tajunnut ettei me olla mukana vaan jäänyt yksikseen yökyläilemään, niin ei sen takia ole jostain syystä halunnut nukkua yksin. Huomenna sen sitten näkee päikkäreillä, onko nukkunut yötä kunnolla. 🙂

Tultiin vasta reilu 1,5 tuntia sitten kotiin ja kohta pakko mennä nukkumaan. Särkylääke ensin ja sitten taju kankaalle! Väsyttää ihan sikana, kun ajaa 3,5 tuntia ja vimeinen tunti meni täysin pimeässä väsyneenä, huh.. Kova työ oli pysyä hereillä ratissa, mutta onneksi Niko osasi aina oikealla hetkellä päästä jännän äärelle, niin piristyi itsekkin. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s