Päivä 6

Kuva joka inspiroi minua
Jahvetti (ex-vuokra) heinäkuussa 2013
Mietin tätä päivän kuvaa todella pitkään.. Mietin, mikä asia oikeasti inspiroi ja mikä kuva tuo sen julki. Selailin ensin omia vanhempia postauksia ja sitten facebookia. Huomasin kahden ratsastuskuvan eron. Sitten tajusin – tämä kuva inspiroi mua täysillä! Verratkaa tätä kuvaa kuskin osalta tämän postauksen kuviin, niin tajuatte sen. En halua palata enään entiseen!

En halua tursuta ratsastushousuissa, pitää saappaita jotka estää jaloissa verenkierron ja se kropan hallittomuus! Tämä kuva siis oikeesti inspiroi pitämään itsensä kunnossa. Jos keho ei voi hyvin fyysisesti tai henkisesti, se näkyy kyllä ulospäin!

4 vastausta artikkeliin “Päivä 6”

 1. Käytkö tunneilla ollenkaan topin kanssa? 🙂 tuossa linkin takana on aika selkeitä istuntavirheitä joita olisi helppo korjata parilla tunnilla ja kehon hallinta paranisi heti kun saisit jalan oikealle kohdalle ja ylökroppaan ryhtiä. Auttaisi myös paljon topin etupainoisuuteen jota on oikeastaan joka kuvassa aina eikä kulkee ikinä kunnolla oikein. Jyväskylässä on pari tuttua jotka tekee ihan puoli ilmaiseksi tällä hetkellä tunteja jos haluat niin voin vinkata sulle ketä ne on 🙂 toinen pyytää yksityistunnista alle 20e jos talli sopivan lähellä

  Tykkää

 2. Kiitos kommentista. Postauksessa ei siis ensinnäkään ollut tarkoitus katsoa istuntaa, ja kuten linkin postauksessa kirjoitin että päivä meni Topin kanssa niin metsään kun voi olla, joten jo siinä yksi syy. Toinen on selkä, joka on älyttömän kiero, johon taas auttaisi fysioterapeutti. Olisiko sellaista vinkata? 🙂

  Topi on etupainoinen jännittyessään eikä siihen auta se, että itse jännityn katsovista silmistä kun ratsastan. Ratsastaja ja hevonen jännittyneinä, niin ei siitä mitään pyöreetä VaA:n tasoista menoa saa tekemälläkään. 🙂
  Näitä istuntajuttuja harjoitellaan joka viikko 3 kertaa yli tunnin ajan kerrallaan ja kyllä voin sanoa että yläkroppa saa sen ryhdin, kun sen aika on. Kuhan saan alakropan toimimaan kunnolla, niin sitten vasta alan keskittymään enemmän yläosaan. Tällä hetkellä mulle on tärkeintä, että ratsastus ei satu millään tavalla ja Topi liikkuu pienillä avuilla eteen ja mahdollisimman paljon sillä omalla moottorilla.
  Kuva on myöskin vain sekunti koko siitä ajasta mitä ratsastin, ja sieltäkin yli puolet oli mun ja Topin painikuvia, jotka pysyy visusti koneen muistilla, koska siinä se istunta vasta ruman näköistä onkin. 😀

  Tykkää

 3. En tarkoittanut pahalla, kaikilla on aina virheitä ratsastuksessa mutta harvoin itse niitä pystyy korjaamaan kun ei sitä näe niinkuin opettaja näkee asiat ja usein kun jotain korjaa itsekseen niin jää se joku olennainen asia huomaamatta ja korjaamatta. En tarkoittanut todellakaan pahalla kysyin vain käytkö tunneilla ikinä

  Tykkää

 4. En mä sitä loukkauksena tms ottanut! 😮 Tästä taas opimme, ettei kannata kirjoittaa aamulla, jos on herännyt jo neljältä.. 😀

  Mulle tällä hetkellä riittää, että oma mies käy n. kerran kuussa katsomassa mun ratsastusta, koska tietää mihin suuntaan selkä kiero jne ja hän uskaltaa mua tarpeeksi komentaa jos jostain notkahtaa. Ja nyt on taas alkanut notkahtelemaan mm hartiat, niin pitäisi päästä miehen kanssa käymään. Sillon en myöskään stressaa niitä kyttääviä silmiä niin paljon, jolloin ne virheasennot saa helpommin korjattua. 🙂

  Topikin myös omalta osaltaan niin hyvä opettaja, koska ei mene kunnolla jos ei osaa oikein pyytää. Näin reilu puoli vuotta sen kanssa työskenneltäessä vasta nyt esim. laukka on lähtenyt sujumaan paremmin, kun aikasemmin oma istunta jarrutti tahattomasti aivan liikaa. 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s