Topi se osaa aina yllättää

Ja tietenkin taas, kun olisi kuvaaja paikalla niin kekkuloidaan ja pelleillään suoraan sielusta! Eilen meni niin hyvin kun oltiin kahdestaan, ja tänään sitten ei mitään tolkkua missään!

Topia kiinnosti kuvaaja 😀
Alkuverkka (joo, jalkaterä sojottaa jonnekkin, minne sen ei pitäisi sojoittaa :D)
Kuulolle haku ennen jatkamista

Pitkä tovi tapeltiin taas siitä että miten päin, mihin suuntaan ja kuka vie minnekkin. Hyviä pätkiä saatiin esim ravissa joten kuten irti, kunnes pyysin N:än hakemaan juoksutusraipan tallista. Mä jotenkin osasin arvioida Topin reaktion juoksutusraippaan ja nappiin meni! Ravin laatu parani, liike oli irtonaisempaa ja sitä ruutia alkoi löytymään! Koko ratsastus ennen ylimääräistä raippakättä oli sellaista töpöttelyä ja vastaan hannaamista.

Paha raippatäti N tulossa! 😀

Kerran N joutui ravissa ”hoputtamaan” Topia, samalla kun annoin avut. Tämä toimi ja jalat lähti työstämään paremmin mahan alle ja muutenkin kulki paremmassa ryhdissä.

Ei ehkä mikään mallisuoritus, mutta parempi kun töpöttely!
🙂

Laukkojen kanssa N oli enemmän kuin tarpeeksi avuksi. Saatiin potkua siihen oikean kierroksen laukkaan, ja voi miten meni kivasti pyöreässä muodossa! Vasemman kierroksen laukkaa saatiin kanssa työstettyä kunnolla.

En jaksanut käsitellä näitä kuvia mitenkään, joten saa kelvata 🙂

Voihan jalka!! Vihaan mun ylipitkiä jalkoja, kun tuntuu ettei niitä aina oikein hallitse.. 😡

Täytyy muistaa jatkossa, jos lähtee ylimääräisiä silmiä mukaan tallille niin ottaa varuiksi juoksutusraipan mukaan kentän laidalle, jos menee ihan pelleilyksi Topin osalta. 🙂

Kuvat tosiaan on laadultaan joko haaleita tms, mutta en jaksanut nyt ruveta niitä muokkailemaan mitenkään, kun en meinannut edes kuvien esikatselutilaakaan löytää.. 😀 Toivottavasti edes jotain osviittaa saatte, ja onpahan kuvia! 🙂 Tänään ei siis mennyt lainkaan nappiin ja sen takia meno kuvissa on sen mukaiset. 
Tallipostaukset tulee viikonlopun aikana! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s